Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Επιστρέφει στους πάγκους ο Τάσος Μπόζης για λογαριασμό της Αναγέννησης Ποντίων Θρυλορίου

Ο Τάσος Μπόζης θα είναι ο νέος τεχνικός της Αναγέννησης Ποντίων Θρυλορίου όπως ανακοινώθηκε από τον σύλλογο.

Η Αναγέννηση αφού αποχαιρέτησε τον Σάκη Σκουλή, ο οποίος πλέον συνεχίζει στον Πανθρακικό στη θέση του τεχνικού διευθυντή, βρήκε τον αντικαταστάτη του στο πρόσωπο του κόουτς Μπόζη.

Το “λιοντάρι” είναι ένας από τους πολύπειρους τεχνικούς του νομού Ροδόπης που τα τελευταία χρόνια έκανε το διάλλειμμά του από την ενεργό δράση και έλειψε από τους πάγκους.

Πλέον ήρθε η ώρα και για την δική του επιστροφή και μετά από πολλές ομάδες όπως η Δόξα Γρατινής, ο Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων, ο Αετός Μίσχου και βεβαίως οι μεικτές της ΕΠΣ Θράκης, αναλαμβάνει και την Αναγέννηση. Αναλυτικά:

“Ο Τάσος Μπόζης από σήμερα είναι ο προπονητής της αγαπημένης μας Αναγέννησης Ποντίων Θρυλορίου. Με μεγάλη εμπειρία στα γήπεδα της Ροδόπης. Διετέλεσε προπονητής στη Δόξα Προσκυνητών, στον Αετό Μίσχου, στον Α.Ο. Φιλλυρα, στο Σπάρτακο Αγίων Θεοδώρων, στη Δόξα Σώστη, στη Δόξα Γρατινής και στις μεικτές ομάδες της ΕΠΣ Θράκης. Έμπειρος, ταλαντούχος και παθιασμένος για τη νίκη βρίσκεται από σήμερα μαζί μας για να χτίσουμε μια επιτυχημένη χρονιά!!! Καλωσόρισες Τάσο στο νέο σου σπίτι!!!!”

Η αποχαιρετηστήρια ανακοίνωση για τον Σάκη Σκουλή ανέφερε:

“Η διοίκηση της Αναγέννησης Ποντίων Θρυλορίου λύνει τη συνεργασία της με τον προπονητή Σκουλή Σάκη και τον ευχαριστεί για την επιτυχημένη συνεργασία των δύο πλευρών την προηγούμενη χρονιά, με αποκορύφωμα την παραμονή της αγαπημένης μας ομάδος στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Θράκης. Αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις και έχοντας τις καλύτερες σχέσεις σου ευχόμαστε φίλε Σάκη κάθε επιτυχία στο επόμενο σου βήμα!”

Share it