Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Επισημοποίησε την ολοκλήρωση της “βόμβας” με την απόκτηση του Αντώνη Ράνου ο Νέστος Χρυσούπολης!

Σε μια κίνηση που προκαλεί αίσθηση προχώρησε η ομάδα του Νέστου Χρυσούπολης που αποκτά με ελεύθερη μεταγραφή από τον Εθνικό Άχνας τον ξανθιώτη επιθετικό, Αντώνη Ράνο.

Σε αυτή την πολύ μεγάλη μεταγραφή αν μη τι άλλο σημαντικό ρόλο έπαιξε η παρουσία του Νίκου Κεχαγιά στο τιμόνι του Νέστου, που έπεισε τον 29χρονο Πηγαδιώτη φορ στην επιστροφή του στην Ελλάδα να φορέσει την φανέλα του Νέστου και να βοηθήσει και αυτός στην μεγάλη προσπάθεια που καταβάλουν άπαντες για να σωθεί μια χρονιά που φαινόταν χαμένη αλλά έχοντας σε τρία ματς με τον Κεχαγιά στον πάγκο 2 νίκες και 1 ισοπαλία όλα μοιάζουν ποιο αισιόδοξα στην Χρυσούπολη.

Ο γεννημένος στις 15 Ιουνίου του 1993, Αντώνης Ράνος ανδρώθηκε στον ΑΟΞ οπού έπαιξε και επαγγελματικά μετρώντας 89 συμμετοχές και σημειώσει 6 γκολ,  και από το 2018 αγωνιζόταν στην Κύπρο οπού φόρεσε την φανέλα των Αναγέννηση Δερύνειας, ΑΣΙΛ Λύση μετρώντας πολλά γκολ ενώ το καλοκαίρι εντάχθηκε στο ρόστερ του Εθνικού Άχνας με την φανέλα του οποίου μέτρησε 2 γκολ σε 13 ματς. Προτού πάρει την απόφαση να επιστρέψει στην Ελλάδα με το Νέστο να κάνει το “κόλπο γκρόσο”

Share it