Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Δυναμική επιστροφή Δίγκα με νίκη για την Δόξα Γρατινής επί του Ορφέα Στρύμης!

Με 3-0 επικράτησε η Δόξα Γραιτνής του Ορφέα Στρύμης στο πλαίσιο της 18ης αγωνσιτικής της Α’ ΕΠΣ Θράκης!

Οι γηπεδούχοι παρ’όλο που δυσκολεύτηκαν για 35 λεπτά κόντρα στον μαχητικό Ορφέα κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα πριν το τέλος του ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο η Δόξα καθάρισε γρήγορα την υπόθεση νίκη πετυχαίνοντας και δεύτερο τέρμα με την συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού, ενώ 10 λεπτά πριν το τέλος έγινε και το 3-0. Έτσι η επιστροφή του Γιώργου Δίγκα στον πάγκο της Γρατινής συνδυάστηκε με νίκη. Από την άλλη ο Ορφέας έκανε το καλύτερο που μπορούσε, έδωσε την μάχη του σε ένα αδιάφορο κατά τα άλλα ματς για εκίνον και προετοιμάζεται πλέον για τις κρίσιμες μάχες των play-out.

Στο 35′ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ όταν ο Μουζασβίλι σκόραρε μέσα από την μικρή περιοχή μετά το κόρνερ του Κακουλίδη. Στο 46′ ο Νικολόπουλος έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ το εκπληκτικό μακρινό σουτ του Σεφκέτ Σελήμ, ο οποίος στο 60′ μετά από κόρνερ, σέρβιρε στον Μουζασβίλι το 2-0. Στο 67′ η κεφαλιά του Μπόζη έφυγε λίγο άουτ, ενώ στο 85′ ο Σεφκέτ Σελήμ με σουτ έξω από την περιοχή έγραψε το τελικό 3-0.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παπαγεωργίου που είχε για βοηθούς τους Δανδανίδη και Κοτσαρίδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Δόξα Γρατινής (Δίγκας): Μπουτσακτσή, Μαγκούτας, Τάτσιος, Μουζασβίλι, Ζουμπιάδης, Καμζέλας, Πασχάλης, Λεγάτος(85′ Παπαχρόνης), Μπόζης, Κακουλίδης(79′ Χατζίδης), Σεφκέτ Σελήμ.

Ορφέας Στρύμης (Κυνηγόπουλος): Νικολόπουλος, Σβυντρίδης(55′ Κουτουλάκης), Βελαώρας, Καραγεωργίου, Κυνηγόπουλος, Μακρής, Παππάς, Γλαντζίνας, Μαυρόπουλος, Πολυχρονίδης(84′ Νεστορίδης), Κωστάκης(79′ Χαλβατζής).

*Φώτο αρχείου

Share it