Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Από το Διδυμότειχο στην Football League με τον Θεσπρωτό ο Σαραντίδης!

Έτοιμος να αγωνιστεί στην Football League όταν αυτή ξεκινήσει, είναι ο Απόστολος Σαραντίδης.

Με καταγωγή από την Στέρνα Ορεστιάδας ο Σαραντίδης αποκτήθηκε το καλοκαίρι από την ΑΕ Διδυμοτείχου για να την ενισχύσει στη Γ’ Εθνική αλλά η παρουσία του ήταν σύντομη λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος.

Πλέον θα φοράει τη φανέλα του Θεσπρωτού στην 3η τη τάξει κατηγορία της χώρας. Ο 22χρονος επιθετικός ξεκίνησε στον Ορέστη Ορεστιάδας και μεταπήδησε στα τμήματα υποδομής του Πανθρακικού, στην συνέχεια πήρε μεταγραφή για τον Λεβαδειακό όπου με την K20 της ομάδας έκανε εξαιρετική σεζόν, έπειτα αφήνοντας πίσω του τα τμήματα υποδομής αγωνίσθηκε πρόπερσι στην Κύπρο και τον Εθνικό Λατσίων και πέρυσι στην Γερμανία και την Werdohl στην οποία πέτυχε 20 γκολ.

Πέρσι ξεκίνησε την χρόνια στην Δόξα νέου Θεολόγου Ποτού και τελείωσε στον Αρδα Καστανεών λόγω εκπλήρωσης των στρατιωτικών του υποχρεώσεων.

Η ανακοίνωση αποχαιρετισμού της ΑΕΔ:

«Παρελθόν από την ομάδα μας αποτελεί ο ποδοσφαιριστής Απόστολος Σαραντιδης που θα συνεχίσει στην Football league και στην ομάδα του Θεσπρωτου.

Στο σύντομο διάστημα δυστυχως της παραμονής του στην ομάδα μας απέδειξε σε όλους τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες και τον άψογο χαρακτήρα του.

Τον αποχαιρεταμε σαν φίλο και του ευχόμαστε ότι καλύτερο στην μετέπειτα πορεία του!»

 

Share it