Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Αποχώρησε από τον Πανσερραϊκό και ο Τάσος Παπάζογλου!

Μετά την απόλυση του προπονητή Μιχάλη Γρηγορίου και του επιτελείου του, και ο βετεράνος ποδοσφαιριστής Τάσος Παπάζογλου υπέβαλε επίσης την παραίτησή του από τη θέση του αθλητικού διευθυντή του Πανσερραϊκού.

Η διοίκηση αποδέχτηκε την απόφασή του, κλείνοντας έτσι ένα κεφάλαιο που είχε ανοίξει όταν ο Παπάζογλου ανέλαβε αυτόν τον ρόλο μετά την απόσυρσή του από την ενεργό δράση το 2023.

Ως παίκτης πανηγύρισε ανόδους στη μεγάλη κατηγορία, έφερε χρήματα στο ταμείο όταν το 2010 πήρε μεταγραφή στον Ολυμπιακό και επέστρεψε στη δύση της καριέρας του ώστε να βοηθήσει για την εκ νέου επιστροφή των «λιονταριών» στη Stoiximan Super League, όπως και τελικά συνέβη. Το καλοκαίρι του 2023 κρέμασε τα παπούτσια του μετά την δεύτερη θητεία στον ΑΟΞ και λίγο αργότερα ανέλαβε τη θέση του Αθλητικού Διευθυντή, ενώ η σχετική ανακοίνωση ανέφερε, μεταξύ άλλων, πως «η αγάπη του για το ποδόσφαιρο και τον Πανσερραϊκό τον κρατάει στα ‘λιοντάρια’».

Πλέον όμως δεν συνεχίζει σε αυτό που τρόπο τινά ήταν το δεύτερο σπίτι του, καθώς υπέβαλε την παραίτησή του από τη συγκεκριμένη θέση.

Ο Πανσερραϊκός δεν ξεκίνησε καλά τη σεζόν, αποχώρησε πρόσφατα ο τεχνικός του Μιχάλης Γρηγορίου, θα τον διαδεχθεί, εκτός απρόοπτου, ο Χουάν Φεράντο και πλέον και ο 35χρονος αποτελεί παρελθόν. Αυτή είναι η άλλωστε «μοίρα» του εκάστοτε στελέχους ευθύνης, όπως φυσικά και του προπονητή και έτσι έκλεισε  ένας μεγάλος κύκλος, αφού μετά από σειρά ετών δεν βρίσκεται στον Πανσερραϊκό.

Share it