Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Απαιτητικός στη δουλειά του και στο χτίσιμο της νέας Δόξας Δράμας ο Κυριάκος Κετσιεμενίδης!

Νικηφόρα (2-1) ήταν και η δεύτερη δοκιμασία των παικτών του Κυριακού Κετσιεμενίδη στην Κομοτηνή με τον Πανθρακικό, αλλά το αποτέλεσμα δεν είναι η προτεραιότητα για τον προπονητή της Δόξας.

Η προετοιμασία και το χτίσιμο της νέας ομάδας στην οποία θέλει να περάσει τη δική του αγωνιστική φιλοσοφία είναι αυτό που ενδιαφέρει τον Κετσιεμενίδη που όπως φαίνεται από τις δηλώσεις του θέλει περισσότερο αποτέλεσμα στο κομμάτι της δουλειάς, όπως σημειώνει το Sportdrama.gr στο σχετικό του θέμα για το πως πηγαίνει η προετοιμασία των Δραμινών

Δηλώνοντας ότι «θέλουμε μεγάλη προσπάθεια για να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα» μιλάει για περισσότερη δουλειά από τους παίκτες του προκειμένου να φτάσουν εκεί που τους θέλει, σε αγωνιστική ετοιμότητα και απόδοση. Άλλωστε χρονικά είναι πολύ νωρίς για να δώσει στίγμα ικανοποίησης σε ότι αφορά την αγωνιστική εικόνα της ομάδας

Σε αυτό το διάστημα των τριών εβδομάδων δουλεύει σε ένα πολύ συγκεκριμένο πλάνο όπου προτεραιότητα είναι η δημιουργία ενός συνόλου που θα είναι αξιόμαχο και θα έχει στόχο τη νίκη σε κάθε παιχνίδι. Μια ομάδα με κεντρικό προσανατολισμό τον επιθετικό, από έναν νεαρό σε ηλικία προπονητή που θέλει να διακριθεί μέσα από τη δουλεία του και από μια ομάδα που μπορεί να του δώσει την ώθηση που ψάχνει κάθε φέρελπις τεχνικός.

Σε ένα πρωτάθλημα όπου όπως φαίνεται θα είναι σαφώς δυσκολότερο σε σύγκριση με το προηγούμενο η δημιουργία μιας ομάδας με αυτού του είδους τα χαρακτηριστικά δεν είναι εύκολη υπόθεση. Κατά πρώτο λόγο χρειάζεται το ανάλογο έμψυχο υλικό. Όπως δείχνουν οι πρώτες προπονήσεις και οι δύο πρώτες εμφανίσεις το υλικό της Δόξας είναι καλό με δυνατότητες και προοπτική για ένα αξιόλογο αποτέλεσμα.

Share it