Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Αλεξανδρούπολη – “Βιασμός” 5χρονου: Αναβολή για τον Νοέμβριο πήρε η εκδίκαση της υπόθεσης

Αναβολή πήρε η υπόθεση του καταγγελλόμενου «βιασμού» ενός 5 χρόνου αγοριού σε νηπιαγωγείο της Αλεξανδρούπολης από συνομιλήκους του .

Η Πρόεδρος της έδρας του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αλεξανδρούπολης, τελικά δεν άλλαξε καθώς το γεγονός συζητήθηκε και απορρίφθηκε από το Δικαστικό Συμβούλιο,  παρά το αίτημα  εξαίρεσης της Προεδρευούσης από τους νομικούς εκπροσώπους των εμπλεκομένων στην υπόθεση .

Τόσο η πολιτική αγωγή όσο και η πλευρά της υπεράσπισης των κατηγορουμένων ζήτησαν αναβολή στην υπόθεση την οποία και τελικώς πήραν τις 12 Νοεμβρίου,  προκειμένου να υπάρξει ο απαραίτητος χρόνος προετοιμασίας τους, αλλά επιπλέον να κληθεί ως μάρτυρας ο Ιατροδικαστής που εξέτασε τον πεντάχρονο ώστε να καταστεί σαφές το είδος της σωματικής βλάβης που υπέστη το παιδί ενώ ζητήθηκε στο μεσοδιάστημα για την εκδίκαση της υπόθεσης, να εξεταστεί από τις κοινωνικές υπηρεσίες του δήμου Αλεξανδρούπολης το εν γένει περιβάλλον στο οποίο ζουν και οι τρεις εμπλεκόμενες με την υπόθεση οικογένειες.

ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΙ ΚΗΡΥΞΑΝ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΣΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥΣ

Αξίζει να σημειωθεί πως στο δικαστικό μέγαρο της Αλεξανδρούπολης, βρέθηκε και σήμερα μερίδα νηπιαγωγών της Αλεξανδρούπολης,  καθώς κήρυξαν στάση εργασίας  από τη 1 το μεσημέρι μέχρι και τις 4 το απόγευμα, σε ένδειξη συμπαράστασης στις 2 συναδέλφους τους, οι οποίες αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο.

Το εν λόγω μάλιστα γεγονός προκάλεσε εντάσεις μεταξύ της πολιτικής αγωγής και των ίδιων μετά το πέρας της διαδικασίας.

Υπενθυμίζεται πως στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθισαν και οι γονείς των φερόμενων 5χρονων θυτών οι οποίοι βρίσκονται αντιμέτωποι με την κατηγορία της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκων.

 

Πηγή: Δέλτα Τηλεόραση, pameevro.gr

Share it