Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Έσπασε το νικηφόρο σερί της Ξάνθης με ήττα στη Λάρισα

Τέλος στο απόλυτο της Ξάνθης μπήκε σήμερα το μεσημέρι στη Λάρισα με την ΑΕΛ να επικρατεί της αγνώριστης Ξάνθης με 3-0. Το τελευταίο γκολ των γηπεδούχων ο Μπέρτος, ενώ με 10′ αγωνιζόταν για μισή ώρα η Ξάνθη μετά απ΄ την αποβολή του λισγάρα στο 60′.

Η Ξάνθη δεν ξεκίνησε άσχημα το παιχνίδι, όπως μπορούν να υποθέσουν πολλοί βάσει του τελικού σκορ. Με το σκορ στο 0-0 στο ημίωρο, η τύχη “γύρισε την πλάτη” στην ομάδα του Κίκο Ραμίρεθ, όταν μετά από κόρνερ του Κάτσε στο 35′ ο Τερκί έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Η Ξάνθη προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά δεν το έκανε με ουσιαστικό τρόπο και βρέθηκε να ηττάται με 2-0 μετά από αντεπίθεση των “βυσσινί” με τον Μιλοσάβλιεβιτς στο 53ο λεπτό. Το παιχνίδι τελείωσε λίγα λεπτά αργότερα, όταν ο Λισγάρας είδε την αυστηρή δεύτερη κίτρινη κάρτα του Κουτσιαύτη στο 60′ .

Η Ξάνθη πλέον δεν μπορούσε να απειλήσει, ενώ ήταν και ευάλωτη αμυντικά με τους γηπεδούχους να πιέζουν και για άλλο τέρμα, το οποίο βρήκαν το τρίτο γκολ με τον Μπέρτο στο 83′ γκολ, με τον Ξανθιώτη αμυντικό να σκοράρει από δύσκολη γωνία με τη συνδρομή και του δοκαριού.

ΑΕΛ (Γρηγορίου): Κρίστινσον, Μπράλιτς, Μόρας, Μιχαήλ, Καρανίκας (62′ Μπέρτος), Μιλοσάβλιεβιτς (73′ Φατιόν), Κάτσε (85′ Χαλκιαδάκης), Σεσέροβιτς, Στάνκοβιτς, Ουάρντα, Νούνιτς.

Ξάνθη (Ραμίρεθ): Σάο Μπέντο, Ντίρεσταμ, Καρασαλίδης, Λισγάρας, Σόσα, Τερκί, Κοβάσεβιτς, Τζουρίτσκοβιτς (61′ Μαλεζάς), Εντουάρντο (37′ Ρενέλα), Μπαριέντος, Στάρτζεον.

Share it