Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Έπιασε μεταγραφικό 13αρι ο ΑΟΞ που ενισχύει την μεσοαμυντική γραμμή με Κεσκινίδη!

Τις 13 μεταγραφές έφτασε ο ΑΟΞ που συνεχίζει την ενίσχυση του κάνοντας δικό του και τον δυναμικό 24χρονο, Χαράλαμπο Κεσκινίδη.

Ο Εδεσσαίος μεσοαμυντικός που βρίσκεται στην Ξάνθη λόγω σπουδών στο Δημοκρίτειο προέρχεται από γεμάτες σεζόν με την φανέλα της Βιστωνίδας και δεδομένα μπορεί να προσφέρει σημαντικά τόσο ως στόπερ όσο και ως αμυντικός χαφ.

Θυμίζουμε πως ο ΑΟΞ πέρα από τον Κεσκινίδη έχει αποκτήσει ακόμα τους Βασίλη Δόντσο(θυμηθείτε ΕΔΩ)Παναγιώτη Αγγελίδη(θυμηθείτε ΕΔΩ)Παναγιώτη Καρατζά(θυμηθείτε ΕΔΩ), Ιορδάνη Κιολέιδη(θυμηθείτε ΕΔΩ), Οδυσσέα Γεωργιάδη(θυμηθείτε ΕΔΩ), Γιώργο Τολμίδη(θυμηθείτε ΕΔΩ), τα αδέρφια Φώτη και Ζαχαρία Τζεβελέκη(θυμηθείτε ΕΔΩ)τον Παντελή Τσαπατώλη(θυμηθείτε ΕΔΩ)τον Θοδωρή Τορομανίδη(θυμηθείτε ΕΔΩ), τον Πέτρο Γκασιμπαγιαζίδη(θυμηθείτε ΕΔΩ) και τον Αχμέτ Κόντο(θυμηθείτε ΕΔΩ). Και απομένουν δεδομένα τουλάχιστον ακόμα 2-3 μεταγραφές

Η ανακοίνωση του ΑΟΞ αναφέρει:

✍️ 𝗡𝗲𝘄 𝘀𝗶𝗴𝗻𝗶𝗻𝗴 | 𝗔𝗢𝗫 ⚪🔴
ℹ Ο Αθλητικός Όμιλος Ξάνθης ανακοινώνει την απόκτηση του Χαράλαμπου Κεσκινίδη. Αγωνίζεται στην θέση του στόπερ και του αμυντικού μέσου. Είναι γεννημένος στις 03/07/2000 και κατάγεται από την Έδεσσα.
Καλώς όρισες στον ΑΟΞ!

Share it