Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Ένας 5χρονος έστειλε το… χαρτζιλίκι του στην Μπράιτον για να κρατήσει στην Λίντς τον αγαπημένο του παίκτη!

Κάθε μικρό παιδί μαζεύει χρήματα για να πάρει ένα παιχνίδι, ένα ποδήλατο, μία μπάλα. Όχι όμως ο Ντάνιελ Έιτον ο οποίος με τα χρήματα που είχε μαζέψει θέλησε να… πληρώσει την Μπράιτον για να κρατήσει τον αγαπημένο του παίκτη στην Λίντς Γιουνάιτεντ.  Ο λόγος για τον Μπεν Ουάιτ, ο οποίος αγωνίζεται δανεικός από την Μπράιτον. Εντάξει δεν φτάνουν για να καλύψει όλο το συμβόλαιο αλλά είναι μία αρχή…

Ο 5χρονος φίλαθλος της Λιντς έστειλε ένα γράμμα στον εκτελεστικό διευθυντή της Μπράιτον, Πολ Μπράρμπερ, ζητώντας «αν είναι δυνατόν» να αφήσει την Λιντς να «παρακαλώ, παρακαλώ, παρακαλώ» να αγοράσει τον Μπεν Ουάιτ στο τέλος της χρονιά.

«Μέτρησα όλα τα χρήματα που είχε στο… γουρουνάκι μου και έχω 15.07 λίρες αν αυτό βοηθάει» έγραψε ο μικρός φίλαθλος της Λιντς.

Ο Πολ Μπάρμερ του απάντησε: «Είναι πολύ καλό εκ μέρους σου να προσφέρεις όλα τα χρήματα σου για να βοηθήσεις την ομάδα σου και σίγουρα έχεις και εξαιρετικό… μάτι για τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή, ίσως σκάουτερ να είναι η μελλοντική σου δουλειά. Θα δώσουμε στην γλυκιά προσφορά σου, την προσοχή που της αξίζει αλλά ξέρω ότι ο προπονητής μας Γκράχαμ Πότερ και ο τεχνικός διευθυντής μας, Νταν Άσγουερθ, θεωρούν ότι ο Νταν είναι ένα σημαντικό κομμάτι για το μέλλον της ομάδας και φοβάμαι ότι δεν μπορούμε να τον πουλήσουμε στην Λιντς Γιουνάιτεντ αυτή την στιγμή.

Αλλά ίσως υπάρχει ελπίδα για τον μικρό Μπεν. Ο ιδιοκτήτης της Λίντς, Αντρέα Ραντριτζάνι με tweet πήρε θέση στο θέμα γράφοντας: «Θα… ισοφαρίσουμε την πρόταση για τον Μπεν και θα επιστρέψουμε στον κ. Μπάρμερ»

http://

Share it