Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Έμεινε με το… αν ο Πανθρακικός που δυσκόλεψε τον Πανιώνιο

Εξαιρετικό πρόσωπο έδειξε ο Πανθρακικός απέναντι στον Πανιώνιο της SL2.

Η ομάδα της Κομοτηνής είχε τις καλύτερες στιγμές στον αγώνα, με αυτή της Νέας Σμύρνης να παίρνει τελικά τη νίκη με 2-0 χάρη σε δύο γκολ στο 90+1 και στο 90+3 και μαζί την πρόκριση στην 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στο 5′ η πρώτη καλή στιγμή στο ματς, με την μπάλα να φεύγει ελάχιστα άουτ από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πανθρακικού. Στο 13′ ο Γιαννακόπουλος απέκρουσε το σουτ του Καραγιάννη. Στο 20′ ο Παϊτέρης μπλόκαρε κεφαλιά συμπαίκτη του.

Στο 50′ το σουτ του Ρουμπιέ έφυγε λίγο άουτ, ενώ στο 55′ μετά από φοβερή προσποίηση του Βάσκου η μπάλα έφτασε στον Σαραντίδη που σούταρε, με τον γκολκίπερ των φιλοξενούμενων να αποκρούει. Στο 85′ μετά από λάθος του Κωσταρέλη ο Βενάρδος δεν κατάφερε να νικήσει τον Παϊτέρη.

Όλα έδειχναν πως οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους στην παράταση αλλά στο 90+1, ο Πότση από κοντά έκανε το 1-0. Δύο λεπτά, στην τελευταία στιγμή του ματς, ο Βενάρδος έγραψε το τελικό 0-2 σφραγίζοντας την πρόκριση.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Γ. Μαραντάς): Παϊτέρης, Γκρατσίερ (68’ Κωσταρέλης), Λαρέα, Νόνης, Γκουτσίδης, Μουμίν (84’ Κωστόπουλος), Ρουμπιές, Πεχλιβανόπουλος, Σαραντίδης, Βάσκος, Καραγιάννης

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Α. Νικοπολίδης): Γιαννακόπουλος, Αυλωνίτης, Πότσι, Χριστόπουλος, Μπούσης, Τσόρνομαζ (87’ Γροντής), Γκίνη (87’ Ενγκουέμ), Κολοβός, Νοικοκυράκης, Βενάρδος, Φελίσιο (72’ Γεμιστός)

Share it