Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Έγραψαν ιστορία οι Ιωάννης Καραπιπέρης και Άρης Ανδρεάδης!

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης από το βράδυ της Κυριακής είναι πρωταθλητής Ελλάδας στους έφηβους.  Όλη η πόλη αλλά και ο Έβρος πανηγυρίζουν την τεράστια επιτυχία της ομάδας βόλεϊ του συλλόγου.

Στο Final 4 που διεξήχθη στην πρωτεύουσα του Έβρου και σας μετέδωσε ζωντανά το SportsAddict σε συνεργασία με την LegaTv, ο Εθνικός με 3 νίκες αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδας για πρώτη φορά μετά από 10 χρόνια στην συγκεκριμένη ηλικιακή κατηγορία.

Συγκεκριμένα ήταν 20 Μαρτίου του 2013 όταν ο Εθνικός με προπονητή τον Γιάννη Ανδρεάδη και σπουδαίους αθλητές (Κουμεντάκης, Δαλακούρας, Κασαμπαλής, Κοντοστάθης κτλ.) κατακτούσε την πρωτιά και πάλι στο κλειστό γυμναστήριο Μιχάλης Παρασκευόπουλος.

Σε εκείνη την ομάδα, στους νεότερους σε ηλικία παίκτες, συμπεριλαμβάνονταν και οι Ιωάννης Καραπιπέρης & Άρης Ανδρεάδης. Οι δυο τους αυτή τη φορά από τον πάγκο, στο τεχνικό τιμ μαζί με τον Γιώργο Ανδραβίζο κατέκτησαν από άλλο πόστο την κούπα και κατάφεραν να μπουν σε ένα «κλειστό κλαμπ» αθλητών που έχουν μπορέσει να πανηγυρίσουν κατάκτηση πανελληνίου πρωταθλήματος ως παίκτες και ως προπονητές!

Στην παραπάνω φωτογραφία, οι γιοι Άρης & Ιωάννης με τους πατεράδες Γιάννη Ανδρεάδη & Γρηγόρη Καραπιπέρη (υπεύθυνος των αναπτυξιακών το 2013) αντίστοιχα, μετά τις κατακτήσεις των δύο πρωταθλημάτων το 2013 και το 2023!

 

Share it