Search

Ζωντανή στην μάχη της παραμονής η ΑΕΔ με μεγάλη νίκη επί του Αετού Ορφανού!

Χάρη σε ένα εξαιρετικό γκολ με γυριστό σουτ του αρχηγού της Χρήστου Γιαννόπουλου στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα, η ΑΕ Διδυμοτείχου επικράτησε 1-0 του Αετού Ορφανού και πλέον η παραμονή της στη Γ’ Εθνική θα κριθεί στην 22η και τελευταία αγωνιστική.

Σε ένα μέτριο από θέμα ποιότητας παιχνίδι, με δυνατούς ανέμους και βροχή, οι παίκτες του Κρίστο Τελκίνσκι πήραν αυτό που ήθελαν και πλέον το επόμενο ματς με τον Απόλλωνα Παραλαμνίου, αλλά και το αποτέλεσμα στο παιχνίδι του Ορφέα Ξάνθης με την Ελπίδα Σκουτάρεως θα κρίνουν το αν οι «πράσινοι» θα αγωνίζονται και του χρόνου στην κατηγορία.

Μετά από δύο προσπάθειες για κάθε ομάδα στο πρώτο μισάωρο της αναμέτρησης που δεν ανησύχησαν τους δύο τερματοφύλακες, ήρθε το τέρμα της ΑΕΔ. Στο 36′ ο Πετρόπουλος εκτέλεσε φάουλ, η άμυνα των φιλοξενούμενων δεν κατάφερε να διώξει μακριά, με το Νικολαΐδη να πιάνει την κεφαλιά και τον Καπετανίδη με νέα κεφαλιά πάσα να βρίσκει τον Γιαννόπουλο ο οποίος έβαλε πολύ όμορφα το σώμα του και με ένα γυριστό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Τοπαλίδη. Πέντε λεπτά μετά ο Σιμτσάκης που πήρε τη θέση του Ιντζέ που τραυματίστηκε, θα βρει ωραία τον Σουλεϊμάν, αλλά εκείνος δεν θα μπορέσει να ευστοχήσει στο τετ α τετ σουτάροντας άουτ.

Στο δεύτερο μέρος οι φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες ήταν λιγοστές, με τους Θρακιώτες να είναι πρωταγωνιστές. Στο 56′ σουτ του Καπετανίδη απέκρουσε ο γκολκίπερ του Αετού, ενώ στο 66′ σουτ του Γιαννόπουλου έφυγε άουτ.

Συνθέσεις:

ΑΕ Διδυμοτείχου (Κρίστο Τελκίνσκι): Συριτούδης Κ. Νικολαΐδης, Καζάλας, Χρίστεφ, Τζανετάκος (60΄Ζαφειρόπουλος), Πετρόπουλος, Καπετανίδης (85΄Αλεξακίδης), Πατιαλιάκας, Σουλεϊμάν (47΄Φωτσιτζούδης), Γιαννόπουλος, Ιντζές (36΄Σιμτσάκης)

Αετός Ορφανού (Δημήτρης Σίτσας): Τοπαλίδης, Ζαρωτιάδης, Τζαμπέγια, Κωνσταντινίδης (74′ Καμπατζής), Μαυρομάτης, Ρίντα, Ελέζι, Γκουντούνας, Δουμπλάτζης (45΄Μαυρίδης), Σαββατιανός, Μήττας.

Share it