Search

Σε γυμναστήρια δημοτικών σχολείων οι προπονήσεις του Νηρέα λόγω της αναστολής λειτουργίας του κολυμβητηρίου Ορεστιάδας

Στα γυμναστήρια του 7ου & 8ου Δημοτικού Σχολείου Ορεστιάδας προπονούνται τα παιδιά της Προαγωνιστικής ομάδας του Νηρέα Ορεστιάδας.

Μετά την αναστολή της λειτουργίας του κολυμβητηρίου Ορεστιάδας, οι προπονητές του Νηρέα ψάχνουν χώρους για προπονήσεις έτσι ώστε να κρατήσουν τους αθλητές τους καλή φυσική κατάσταση και τα παραπάνω σχολεία βοήθησαν σε αυτό.

Η ευχαριστήρια ανακοίνωση του Νηρέα:

«Κανονικά συνεχίζονται οι ξηρές προπονήσεις των τμημάτων της Ακαδημίας και της Προαγωνιστικής ομάδας, στο 7ο και 8ο Δημοτικό Σχολείο Ορεστιάδας.

Οι προπονήσεις έχουν ως στόχο τη διατήρηση και βελτίωση της Φυσικής κατάστασης των παιδιών μέσα από παιδαγωγικά ομαδικά παιχνίδια και σκυταλοδρομίες.

Οι δεξιότητες που εκτελούνται αναπτύσσουν και ενισχύουν την συνεργασία , την ομαδικότητα, την ταχύτητα , την Ισσοροπία , την ιδιοδεκτικότητα , την αλτικότητα , την ευκινησία και την δύναμη των παιδιών !

Για τις μέρες και ώρες των προπονήσεων οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να απευθύνονται στους υπεύθυνους προπονητές :

Για τις Ακαδημίες : Νικολαίδης Δημήτριος 6945919034

Για την Προαγωνιστική : Μιρμιγκίδης Ιωάννης 6943668517

Ευχαριστούμε πολύ την σχολική επιτροπή Π.Ε του Δήμου Ορεστιάδας και τους Διευθυντές των σχολείων (7ου & 8ου )για την παραχώρηση των χώρων, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες της ομάδας».

Share it