Search

Πέρασε και από τα Αρχοντικά η πρωτοπόρος Βιστωνίδα Κοπτερού! Έφτασε κοντά στην ανατροπή το Ατσάλι που είχε ισοφαρίσει προσωρινά!

Με το εντυπωσιακό 2-3 νίκησε η Βιστωνίδα Κοπτερού το Ατσάλι Αρχοντικών και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας!

Μετά από συναρπαστικό ματς με 5 τέρματα, δύο δοκάρια και αποβολή οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που πανηγύρισαν στο τέλος. Η ομάδα του Μουμίν Οντέρ προηγήθηκε στο ημίχρονο με 0-2, όμως το Ατσάλι εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα που απέκτησε και κατάφερε να φέρι το παιχνίδι στα ίσα. Τον τελευταίο λόγο στο ματς, όμως, είχε και πάλι η Βιστωνίδα, που κατάφερε να φύγει με αυτό το πολύτιμο διπλό, από μια δύσκολη έδρα και συνεχίζει την ξέφρενη πορεία της προς τον τίτλο.

Το Κοπτερό προηγήθηκε στο 20′ με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπίνμπασι Αλή, ενώ στο 35′ ο Χαλήλ Μπασή Αχμέτ στην προσπάθειά του να απομακρύνει, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 0-2. Λίγο μετά το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες, λόγω της αποβολής του Πενόπουλου και κάπου εκεί οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν την αντεπίθεσή τους. Ο Χοτζάογλου Ιρφάν συγκεκριμένα με τα δύο τέρματα που σημείωσε στο 65′ και το 68′, έφερε το ματς στα ίσα, αποφέροντας καρπούς από το καλό ποδόσφαιρο που έπαιξε η ομάδα του στο δεύτερο μέρος.

Ωστόσο ο τελευταίος λόγος ανήκε και πάλι στην Βιστωνίδα, που κατάφερε να κερδίσει την νίκη χάρη στο τέρματ του Ραμαδάν Σινάν στο 85′, που σημείωσε το τελικό 2-3. Να σημειώσουμε πως οι δύο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι με τον Χοτζάογλου Ιρφάν για τος γηπεδούχους και τον Μπίνμπασι Αλή για τους φιλοξενούμενους.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κακουλίδης που είχε για βοηθούς του Γκιόση και Κελεσίδη.

*Φώτο αρχείου

Share it