Search

Με “καθίζηση” στο τελευταίο δεκάλεπτο έχασαν το πρωτάθλημα το Γυναικείο του ΓΑΣ στην Καβάλα! Τελική βαθμολογία

“Αυτοκτόνησαν” στο τελευταίο δεκάλεπτο τα κορίτσια του ΓΑΣ Κομοτηνή που είχαν αγκαλιά το πρωτάθλημα για τρία δεκάλεπτα όμως με “καθίζηση” στο τελευταίο δεκάλεπτο όχι μόνο έχασαν αλλά έχασαν και το +11 του πρώτου γύρου και έχασαν τον τίτλο απο τους Πάνθηρες Καβάλας μέσα απο τα χέρια τους.

Τα κορίτσια της Καβαλιώτικης ομάδας μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς και κατάφεραν να πάρουν τα ηνία του αγώνα σε όλη την διάρκεια του πρώτου μέρος με το σκορ να κυμαίνεται γύρω απο το χάντικαπ που είχε η ομάδα της Κομοτηνής, με το 24-13 να στέλνει της δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Στο τρίτο δεκάλεπτο τα κορίτσια του ΓΑΣ Κομοτηνή ήταν εντυπωσιακά και κατάφεραν με επι μέρους σκορ 17 -7 να ισοφαρίσουν και με ένα δεκάλεπτο να μένει να αγκαλιάζουν την κούπα. Ωστόσο στο τελευταίο δεκάλεπτο βγήκε η κούραση στα κορίτσια του ΓΑΣ που είδαν την ομάδα της Καβάλας να σκοράρει απο παντού εν αντιθέσει με αυτές που σκόραραν μόλις 4 πόντους! Με επι μέρους σκορ 19-4 οι Πάνθηρες έκαναν τρομερή ανατροπή κάλυψαν το χάντικαπ των 11 πόντων και έφτασαν στην κατάκτηση του τίτλου.

Δεκάλεπτα: 14-6, 24-13(ημίχρονο), 31-31, 50-35(τελικό αποτέλεσμα)

Στο ντέρμπι της τρίτης θέσης ο Αστέρας κέρδισε τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και με δύο νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις με τους Εβρίτες πήρε το πλεονέκτημα στην ισοβαθμία

Αποτελέσματα και τελική βαθμολογία:

Αστέρας Καβάλας – Εθνικός Αλεξανδρούπολης  53-41

Πάνθηρες Καβάλας – ΓΑΣ Κομοτηνή  50-35

ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Πάνθηρες Καβάλας  10

2. ΓΑΣ Κομοτηνή  10

3. Αστέρας Καβάλας   8

4. Εθνικός Αλεξανδρούπολης 8

Share it