Search

Πλήρωσαν το κακό πρώτο δεκάλεπτο οι Έφηβοι του ΓΑΣ Κομοτηνή που αποκλείστηκαν απο την Ελευθερούπολη(+pics)

Το κακό ξεκίνημα που είχε στον ημιτελικό με την Ελευθερούπολη αποδείχτηκε καθοριστικό για τους Έφηβους του ΓΑΣ Κομοτηνή που γνώρισαν την ήττα με 86-59 στο κλειστό “Αλέξανδρος Μπαλτατζής” της Ξάνθης και έτσι οι Καβαλιώτες θα είναι οι αντίπαλοι της Ασπίδας Ξάνθης στον μεγάλο τελικό του πρωταθλήματος.

Οι Καβαλιώτες αιφνιδίασαν την ομάδα της Κομοτηνής και με 4/4 τρίποντα στο ξεκίνημα και δυνατή άμυνα έκλεισαν την περίοδο μπροστά στο σκορ με 30-13, παίρνοντας απο την αρχή τα ηνία του αγώνα. Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι ήταν δυνατό με καλές στιγμές και για τις δύο ομάδες με την ομάδα της Καβάλας να κρατά την διαφορά σε διψήφια διαφορά πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με 47-29.

Στο τρίτο δεκάλεπτο οι Κομοτηναίοι τα έδωσαν όλα μείωσαν την διαφορά στο -10 όμως η κούρασε έπαιξε καταλυτικό ρόλο με τους Έφηβους της Ελευθερούπολης να φτάνουν σε μια μεγάλη νίκη, παίρνοντας το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό.

Κορυφαίοι απο την ομάδα της Καβάλας οι Απαζίδης, Μασάδης και Λογοθέτης που τράβηξαν το κουπί στο σκοράρισμα, απο την ομάδα της Κομοτηνής οι Κολενταρίδης, Καρκατσέλης και Γκουτσίδης σημείωσαν διψήφιο αριθμό πόντων.

Δεκάλεπτα:30-13, 47-29(ημίχρονο), 67-53, 86-59

Διαιτητές: Παπαθεολόγου – Καλαϊτζής

ΓΑΣ Κομοτηνή (Λεμονίδης): Γκιουζελίδης, Κοτσάκης, Λουλούδης, Μαχαίρας, Γκουτσίδης 15 (1), Καρκατσέλης 16 (2), Κολεντζαρίδης 18 (2), Λαρίσης, Λεπίδας 9 (2), Αθανασίου 4, Μπορμπίδης 7, Κάλτσος, Φαλαλάκης

ΓΣ Ελευθερούπολης (Λογοθέτης-Μουλάκης): Μασάδης 24 (1), Αμπαζίδης 35 (6), Λογοθέτης 14, Κωνσταντάρας 2, Κελαϊδάκης 2, Καραγιαννίδης 7, Σταυρίδης, Σφουγγάρης 2

Share it