Search

Παρουσία Πουρλιοτόπουλου η κοπή πίτας του ΠΑΟΚ Ποντιακού! (photos)

Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των τμημάτων υποδομής του ΑΟ Ποντιακού, μέλους του δικτύου ακαδημιών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Γενικός Αρχηγός του ΠΑΟΚ Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος (ο οποίος και βραβεύθηκε), ο Δήμαρχος Αλεξ/πολης Βαγγέλης Λαμπάκης και οι Αντιδήμαρχοι Γιάννης Βαταμίδης & Γιώργος Κουκουράβας.

Το σχετικό δελτίο Τύπου του Ποντιακού:

«Σε μια ωραια εκδηλωση παρουσια πολλων παιδιων αλλα και γονεων τα Τμηματα Υποδομης του Συλλογου μας εκοψαν την πρωτοχρονιατικη πιτα μας.

Η εκδηλωση εγινε παρουσια του Δημαρχου Αλεξ\πολης κ. Λαμπακη Ευαγγελου και του Γενικου Αργηγου του ΠΑΟΚ Βαγγελη Πουρλιοτοπουλου οι οποιοι εξειραν το σημαντικο εργο που γινεται στον Συλλογο ! Εφτά ήταν τα τυχερα παιδια που ετυχαν το φλουρι και στα οποια δοθηκαν φορμες , στολη και αντιανεμικα του Συλλογου! Επίσης το Δ.Σ. του Συλλογου βραβευσε τον Γενικο Αργηγο του ΠΑΟΚ Βαγγελη Πουρλιοτοπουλο για την προσφορα του στο Ελληνικο ποδοσφαιρο καθως και την επιστημονικη συνεργατη μας Ψυχολογο Κολωνη Πενυ για τη υπερπολυτιμη συμβολή της στο επιστημονικο εργο της προπονητικης ομάδας σε ζητημα ψυχολογιας αλλα και συμβουλων προς τους γονεις !

Τελος βραβευτηκαν οι 2 καλυτεροι μαθητες (Γκαζεπης Γιωργος και Λαμπεας Αντωνης) που ελαβαν δωρο απο 1 βιβλιο τα οποια ηταν ευγενικη χορηγια της Ταβερνας ΤΣΑΚΑΛΟΣ στην ΝΙΨΑ του καλου φιλου Καλαιτζιδη Θεοδωρου και του Εργαστηριου Αισθητικης Γευση Μποτε , τους οποιους και ευχαρηστουμε θερμα!!»

Δείτε φωτογραφίες:

Share it