Search

Τα πολαπλά οφέλη της επιβλητικής νίκης του Λεύκιππου επί του ΑΟΚ και οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών!

Σαρωτική εμφάνιση απο τον Λεύκιππο Ξάνθης που δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα να κερδίσει τον ΑΟ Καβάλα, του οποίου επικράτησε με 97-38.

Πέρα όμως απο την σαρωτική εμφάνιση που διατηρεί τον σύλλογο της Ξάνθης στην κορυφή της βαθμολογίας, τα οφέλη ήταν ακόμη μεγαλύτερα καθώς ο κόουτς του Λεύκιππου, Σωτήρης Κοκκινόπουλος έδωσε χρόνο συμμετοχής  στους Απόστολο Ρούμογλου και Θεόδωρο Παπαδόπουλο, μέλη της Παιδικής ομάδας του συλλόγου

Κορυφαίοι για τον Λεύκιπποήταν οι Χρήστου, Κουμπάνης και Νταβουλτζόπουλος, ενώ πολύ καλή εμφάνιση είχε και ο νεαρός Κώστας Ρούμογλου.

Τα δεκάλεπτα: 26-6, 53-11, 78-27, 97-38.

Διαιτητές: Κολοκυθάς – Παρασίδης

Λεύκιππος (Κοκκινόπουλος): Νταβουλτζόπουλος 14 , Χρήστου 30(3) , Σταμπουλής 5(1), Δώδος 7(1), Ρούμογλου Κ. 9, Στεργίου 5 (1), Παϊτάρης 3, Παλλάκης 2, Κάλφας 2, Κουμπάνης 15(1), Παπαδόπουλος 4, Ρούμογλου Α. 1

Κοκκινόπουλος: «Όμορφο παιχνίδι με καλό ρυθμό»

Μετά το τέλος του αγώνα ακολούθησε συνέντευξη των δύο προπονητών οι οποίοι τόνισαν τα εξής:

Σωτήρης Κοκκινόπουλος: «Συγχαρητήρια στον κόουτς Καλφόπουλο για την προσπάθεια των νεαρών παικτών του, Έέγινε ένα όμορφο παιχνίδι με καλό ρυθμό. Θέλω να αναφερθώ στους Παίδες μας , Ρούμογλου-Παπαδόπουλο, όπως και στον Κώστα Ρούμογλου του εφηβικού, οι οποίοι αγωνίστηκαν σήμερα και πραγματοποίησαν μια πολύ για την θετική εμφάνιση. Η  ομάδα μας επικεντρώνει την προσοχή της στο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με την Αγία Βαρβάρα στην Καβάλα και φυσικά σε επόμενο βαθμό και στον αγώνα Κυπέλλου με τον ΚΑΟΔ!»

Καλφόπουλος:  «Συγχαρητήρια στον Λέυκιππο για την οργάνωσή του και του εύχομαι να πετύχει την άνοδο, γιατί το αξίζει αφού το  δείχνει ξεκάθαρα μέσα στο γήπεδο.»

Οι δύο Παίδες του Λεύκιππου, Απόστολος Ρούμογλου και Θόδωρος Παπαδόπουλος, τόνισαν πως ήταν για αυτούς μια ξεχωριστή εμπειρία, η οποία ελπίζουν να επαναληφθεί, ενώ οι παραστάσεις που αποκομίζουν θα είναι πολύτιμες!

Share it