Search

Ήττα εντός προγράμματος για τους Κύκλωπες από τον Φαίακα

Εύκολο ήταν το πέρασμα του πρωτοπόρου Φαίακα Κέρκυρας από την Αλεξανδρούπολη. Οι πρωτοπόροι του 2ου ομίλου της Α2 ανδρών επικράτησαν με 28-20 των Κυκλώπων και παρέμειναν στην κορυφή, ενώ οι Εβρίτες συνεχίζουν την προσπάθεια παραμονής τους στη κατηγορία.

Ο Φαίακας μπήκε μπροστά στο σκορ από τα πρώτα λεπτά του αγώνα και δεν έχασε το προβάδισμα μέχρι το σφύριγμα της λήξης. Οι Κερκυραίοι ήταν πιο έμπειροι, ανώτεροι και αποτελεσματικοί και εκμεταλλεύτηκαν τα λάθη, την επιπολαιότητα και την αστοχία των αθλητών των Κυκλώπων. Είναι χαρακτηριστικό ότι στην πρώτη περίοδο οι Κύκλωπες έχασαν τρία πέναλτι, ενώ είχαν και 5 δοκάρια.

Ο προπονητής των γηπεδούχων Ηλίας Παπαχρήστου είχε την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους αθλητές του και πλέον προετοιμάζει τα σχέδιά του για τα επόμενα πιο κομβικά και .. .εφικτά στη νίκη παιχνίδια που έχει μπροστά του.

Τα δεκάλεπτα 0-5, 4-11, 10-16 (ΗΜΙΧΡΟΝΟ), 13-21, 17-25, 20-28 (ΤΕΛΙΚΟ)

Α.Σ. Κύκλωπες Αλεξ/πολης (Παπαχρήστου): Πατσιάβας, Χαραλαμπίδης 1, Τζάντζαλης, Σπέντζος 3, Μπασδάνης , Πιστόλας 8, Λαιλισίδης 1, Βαρδάκας 5, Τζίνεβης, Κωστόπουλος Β., Καραβασίλης, Ξηρόπουλος, Ισλανίδης 2, Φουντούκας, Χαραλαμπάκης

Φαίακας (Κ. Μιχαλάκης): Τόμσον 5, Κατσαρός2, Παγωνίδης4, Πάλλας 3, Ριγανάς 5, Σουλάνης 3, Δόικας 3, Νάστος 3, Κόντης, Βάγιας, Κατσακιώρης, Ασμάνογλου.

Share it