Search

Μοιράστηκαν τους βαθμούς της ισοπαλίας Ελπίδα Σαπών και Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου!(+pics)

Ισόπαλο με 1-1 έληξε το μεγάλο ντέρμπυ της 14ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣ Θράκης ανάμεσα στην Ελπίδα Σαπών και τον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου!

Οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που είχαν την υπεροχή στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, έχοντας πολύ καλή ανασταλτική λειτουργία και όντας επικίνδυνοι στην επίθεση. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι, ίσως και λίγο επηρεασμένοι από το ματς Κυπέλλου, ξεκίνησαν αρκετά νωθρά το παιχνίδι και έπρεπε να βρεθούν πίσω στο σκορ, προκειμένου να ανεβάσουν ρυθμό και να ισοφαρίσουν μάλιστα, μόλις λίγο αργότερα. Αμφότερες οι δύο ομάδες τελείωσαν το παιχνίδι με δέκα, λόγω των αποβολών του Βιόπουλου στο 88′ και του Ρούφου στο 90′ με το 1-1 να μένει ως το τέλος και τους δύο μονομάχους να χάνουν από μία θέση στον βαθμολογικό πίνακα.

Η πρώτη αξιοσημείωτη στιγμή του αγώνα καταγράφηκε στο 9′ με την κεφαλιά του Καραθανάση Β., μετά το φάουλ του Σωμαράκη να μπλοκάρει ο Παπουτσίδης, ενώ στο 18′ το ψηλοκρεμαστό σουτ του Πάλι πέρασε πάνω από τα δοκάρια. Στο 31′ από το κόρνερ του Νεαζή Αλή, η νέα κεφαλιά του Καραθανάση Β. πέρασε λίγο άουτ και στο 38′ ο Πάλι έχασε μεγάλη ευκαιρία για την Ελπίδα, όταν το σουτ που επιχείρησε από πλεονεκτική θέση, έφυγε λίγο έξω από τα δοκάρια. Στο 45′ ο Μέγας απείλησε για πρώτη με το πλασέ του Παπαρούνα μετά το γύρισμα του Γιαννακιτσίδη, να μην βρίσκει στόχο.

Στο 47′ μετά την σέντρα του Κλη το σουτ του Ρομπέρ κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων. Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο 57′. Ο Πάλι έβγαλε μια σέντρα, ο Καροτενούτο έγινε κάτοχος της μπάλας και όντας ανενόχλητος άνοιξε το σκορ για το 1-0. Ωστόσο η αντίδραση του Μέγα ήταν άμεση και στο 60′ ήρθε η ισοφάριση, με τον Ρομπέρ να σκοράρει με κεφαλιά μετά από σέντρα του Κλη. Στην τελευταία αξιόλογη στιγμή του ματς στο 80′, το σουτ του Λιάρου κόντραρε, σταμάτησε στο δεξί κάθετο δοκάρι και στην συνέχεια οι αμυντικοί του Ιάσμου απομα΄κρυναν την μπάλα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κουμπαράκης που είχε για βοηθούς τους Δημητριάδη και Καρακασίδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ελπίδα Σαπών (Χαριτόπουλος): Ποιμενίδης, Σωμαράκης, Πασσάς, Ρούφος, Καραθανάσης Α., Κασιώτης, Νεαζή Αλή, Καροτενούτο, Πάλι, Καραθανάσης Ε. (66′ Αμέτ Ερκάν), Κουδούνης.

Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου (Σπυριάδης): Παπουτσίδης, Αμοιρόπουλος (69′ Χισήμ Χασάν), Βιόπουλος, Χουσεΐν Σαλήμ, Λειβαδιώτης, Κλης, Παπαρούνας (75′ Καραπάτσιος), Ρομπέρ, Γιαννακιτσίδης, Αντωνιάδης, Χουσείν Χιλμί (84′ Μυλωνάς).

Share it