Search

Photos: Ισχνό προβάδισμα της Δόξας Προσκυνητών κόντρα στον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου με πρωταγωνιστή τον Σιχλιμοίρη!

Ανατρέποντας το σκορ του ημιχρόνου, η Δόξα Προσκυνητών επικράτησε με 2-1 του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου και απέκτησε ελαφρύ προβάδισμα πρόκρισης για τον Τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣ Θράκης!

Σε ένα ματς που διεξήχθη υπό δύσκολες καιρικές συνθήκες, με την χαμηλή θερμοκρασία και κυρίως τον δυνατό άνεμο να επηρεάζουν και να δυσκολεύουν το έργο των ποδοσφαιριστών, οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν καλύτερα και ευτύχισαν να πάρουν το προβάδισμα από το πρώτο τέταρτο της αναμέτρησης, πετυχαίνοντας το πολύτιμο εκτός έδρας γκολ. Η Δόξα η οποία στο πρώτο μέρος ήταν μερικώς κατώτερη του αντιπάλου της, προσπάθησε να ισορροπήσει το παιχνίδι από το μισάωρο και έπειτα. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως, ανεβάζοντας τον ρυθμό της, όχι απλά περιόρισε τον Μέγα, αλλά κατάφερε να ανατρέψει και το εις βάρος της σκορ, παίρνοντας την νίκη με 2-1.

Η πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού ήρθε στο 13′, με το φάουλ του Ρομπέρ, που μπλόκαρε ο Νικολίτσας. Στο 15′ ο Αντωνιάδης ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Καραγιαννίδη, με τον ρέφερι να υποδεικνύει την εσχάτη των ποινών. Ο Ρομπέρ ήταν εκείνος που ανέλαβε την εκτέλεση και ευστόχησε για το 0-1. Στο 31′ το σουτ του Τρίχα από υποσχόμενη θέση κόντραρε και κατέληξε κόρνερ, λίγο αργότερα η κεφαλιά του Μόσχου κατέληξε στα χέρια του Παπουτσίδη, ενώ στο 41′ το σουτ του Σιχλιμοίρη κατέληξε άουτ.

 

Η Δόξα ήταν εκείνη που απείλησε για πρώτη φορά στο δεύτερο μέρος, με το φάουλ του Τρίχα στο 51′, που απομάκρυνε σε κόρνερ ο Παπουτσίδης. Δύο λεπτά αργότερα ήρθε η ισοφάριση. Μετά από κόρνερ η μπάλα κατέληξε στον Φαρμάκη, το σουτ του οποίου κόντραρε, στην συνέχεια ο Δραγανίδης έγινε κάτοχος της μπάλας στο ύψος της μικρής περιοχής, εκείνος γύρισε την μπάλα στον Σιχλιμοίρη, που με κοντινό πλασέ ισοφάρισε σε 1-1. Στο 63′ ο σκόρερ της Δόξας ήταν άτυχος, βλέποντας το σουτ που επιχείρησε να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι, όμως δύο λεπτά αργότερα σημάδεψε σωστά, αφού μετά από κάθετη του Δραγανίδη, πλάσαρε για το 2-1.

 

Στο 71′ στην μοναδική απειλητική στιγμή του Μέγα στο δεύτερο ημίχρονο, το σουτ του Γιαννακιτσίδη έξω από την περιοχή, έπεσε και απομάκρυνε ο Νικολίτσας, ενώ στο 82′ ο Βάσκος έχασε μοναδική ευκαιρία, αφού από θέση τετ-α-τετ και τον Παπουτσίδη εκτός εστίας, το ψηλοκρεμαστό πλασέ που επιχείρησε κατέληξε άουτ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παπαγεωργίου με βοηθούς τους Χούσκογλου και Γκιόση. Πολύ καλή η απόδοση της διαιτητικής τριπλέτας, με τον ρέφερι να προτιμά να κρατά τις κάρτες στο τσεπάκι του, ενώ θα μπορούσε σε μερικές περιπτώσεις να υποδείξει την κίτρινη κάρτα και να υποδεικνύει ορθά το πέναλτι υπέρ του Ιάσμου στο 15ο λεπτό.

 

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Δόξα Προσκυνητών (Μπαχαρίδης): Νικολίτσας, Πατούλιας (55′ Κελεσίδης), Μόσχος, Σιδηρόπουλος, Καραγιαννίδης, Τρίχας (85′ Ζήνωνος), Χακάν (76′ Κρεμμύδας), Φαρμάκης, Σιχλιμοίρης, Βάσκος (88′ Γιαννακίδης), Δραγανίδης.

Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου (Σπυριάδης): Παπουτσίδης, Αμοιρόπουλος, Βιόπουλος, Χουσεΐν Σαλήμ, Λειβαδιώτης, Κλης, Παπαρούνας (88′ Μυλωνάς), Ρομπέρ, Γιαννακιτσίδης, Αντωνιάδης, Χουσεΐν Χιλμί.

Share it