Search

Οι τέσσερις βραβεύσεις που ετοιμάζει στην μεγάλη γιορτή της η Ασπίδα Ξάνθης(+pic)

Στους ρυθμούς της ετήσιας γιορτής που θα γίνει την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων «ΠΟΛΙΤΕΙΑ» στη Λευκόπετρα Ξάνθης οι διοικούντες της Ασπίδας Ξάνθης.

Σε μια σημαντική χρονιά για τον σύλλογο, που φαίνεται πως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για την επιστροφή της Ασπίδας σε Εθνικές κατηγορίες, η ομάδα της Ασπίδας θα προχωρήσει σε δύο βραβεύσεις πρώην ποδοσφαιριστών της, μια ειδική βράβευση αλλά και βράβευση της Ακαδημίας του συλλόγου που μετέχει στο πρωτάθλημα Ακαδημιών της ΕΠΣ Ξάνθης.

Όσον αφορά τους παίκτες που θα τιμηθούν είναι οι Αλέξανδρος Βασιλειάδης που αποτέλεσε εμβληματικό αρχηγό της Ασπίδας την δεκαετία 80′ και  στις αρχές του 90′, Κοσμάς Γραμματικόπουλος με πολλά γκολ της δεκαετίες 90′ και 2000.

Όσον αφορά την ειδική βράβευση, η διοίκηση της Ασπίδας αποφάσισε να τιμήσει τον Ολυμπιονίκη και παγκόσμιο πρωταθλητή σε αγώνες ειδικών δεξιοτήτων και ικανοτήτων, και με τεράστια προσφορά στην ομάδα της Ξάνθης ως φροντιστής και πάντα κοντά στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο Παναγιώτη Καρασερίδη.

Share it