Search

Ενίσχυση με ένα απ’ τα καλύτερα εβρίτικα δεκάρια για την Α.Ε.Διδυμοτείχου!

Καπετανίδης ο 2ος… θα μπορούσε να είναι εναλλακτικά ο τίτλος της ανάρτησης. Ο επί χρόνια αρχηγός του Άρδα Καστανεών και εκ των στυλοβατών των πολύ καλών πορειών που πραγματοποιούσε η ομάδα τα προηγούμενα χρόνια, αποτελεί εδώ και λίγες ώρες το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα της Α.Ε.Διδυμοτείχου, μετά τον Σιμτσάκη!

Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός, ανακοινώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας απ’ την διοίκηση της Α.Ε.Δ., η οποία ευχαρίστησε τη διοίκηση του Άρδα.

” Η Α.Ε.Διδυμοτείχου ανακοινώνει την συμφωνία της με τον Θανάση Καπετανίδη και ευχαριστεί τον ΜΑΣ Αρδας Καστανεων για την πραγματοποίηση της μεταγραφής!
Ο 25χρονός μεσοεπιθετικός έχει γεμάτες χρονιές στην Α΄Κατηγορία της ΕΠΣ Έβρου με τον Άρδα και διετέλεσε αρχηγός της μέχρι πρότινος ομάδας του αλλά και κινητήριος μοχλός για τις επιτυχημένες προηγούμενες χρονιές της.
Θανάση καλώς ήλθες στην οικογένεια της Α.Ε.Δ.

Οι λύσεις έτσι του κρίστο Τελκίνσκι μεσοεπιθετικά αυξάνονται, γεγονός που αναμένεται να “λύσει τα χέρια” του Βούλγαρου τεχνικού, δίνοντάς του παράλληλα περισσότερες επιλογές στο επιθετικό κομμάτι. Εκεί άλλωστε φαίνεται να “πονά” η Α.Ε.Διδυμοτείχου, η οποία στα τέσσερα τελευταία της παιχνίδι στη Γ’ Εθνική, δεν έχει βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Το πρόβλημα αυτό, ήρθε να λύσει η προσθήκη του Καπετανίδη (και Σιμτσάκη), που θα συμβάλλει στην βελτιώση του μεσοεπιθετικού και κυρίως οργανωτικού κομματιού  του παιχνιδιού της Α.Ε.Δ., αρχής γενομένης απ’ τον τελικό (έναν απ’ τους πολλούς μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος) της ομάδας του, απέναντι στη Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου!

 

Share it