Search

Ο απολογισμός του Νεδίμ Καρα Αχμέτ και το ευχαριστώ για την συμμετοχή της Ασπίδας στο Πανελλήνιο τουρνουά Κορασίδων

Με πλούσιες εμπειρίες και μοναδικές στιγμές, επέστρεψαν απο της Σέρρες οι Κορασίδες της Ασπίδας Ξάνθης που μετείχαν στο Πανελλήνιο τουρνουά Κορασίδων που πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης απο την ομάδα του Ορφέα Νέου Σκοπού.

Με τον τεχνικό της ομάδας Νεδίμ Καρά Αχμέτ να προχωρά στον δικό του απολογισμό του τουρνουά ευχαριστώντας παράλληλα αρκετό κόσμο απο αυτούς που συνέβαλαν στην άρτια αυτή διοργάνωση.

Αναλυτικά ο τεχνικός της Ασπίδας έγραψε:

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα του Ορφέα Νέου Σκοπού για τη μοναδική εμπειρία της συμμετοχής της ομάδας μας ΑΠΣ ΑΣΠΙΣ 2001 ΞΑΝΘΗΣ στο Πανελλήνιο Τουρνουά Κορασίδων που διοργάνωσε στο Σκοπό των Σερρών . Ιδιαιτέρως, θα ήθελα να συγχαρώ τον πρόεδρο της ομάδας , Χρήστο Γκαβανόζη , καθώς και τον υπεύθυνο ακαδημιών, Γιώργο Καράγκουτη , που ήταν η ψυχή και η δύναμη του τουρνουά , για την υπέροχη φιλοξενία τους και την αμέριστη και άμεση βοήθειά τους σε οποιοδήποτε δυσκολία προέκυψε.
Θα ήθελα να συγχαρώ επίσης και τις υπόλοιπες ομάδες που συμμετείχαν στο τουρνουά για την άψογη και συμπεριφορά τους , πράγμα που οδήγησε σε ένα πανέμορφο τριήμερο , γεμάτο μοναδικές στιγμές από το άθλημα που αγαπάμε όλοι μας . Ανεξάρτητα από την καταγραφή των αποτελεσμάτων εκείνο που με διαφορά αποτελεί την σημαντική επιτυχία αυτής της συμμετοχής είναι η εμπειρίες που αποκόμισαν όλα τα κορίτσια τα οποία έζησαν σαν ομάδα για περίπου τρεις μέρες λειτουργώντας άψογα σε όλες τους τις υποχρεώσεις μέσα κι έξω από τα παρκέ . Ταυτόχρονα δε τα κορίτσια της ομάδας μας , είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν με ομάδες από την την Αθήνα ( Κρόνος Αγίου Δημητρίου , Κρόνος Γέρακα , Παναθηναϊκός ) και να γνωριστούν μαζί τους κάνοντας αξέχαστες φιλίες συνδέοντας το σήμερα με το αύριο του ελληνικού γυναικείου μπάσκετ
Εύχομαι να συνεχιστεί ο θεσμός και η οικογένεια του γυναικείου μπάσκετ να έρθει πιο κοντά και να γίνει μεγαλύτερη .
Με εκτίμηση ο προπονητής του Γυναικείου τμήματος της Ασπίδα Ξάνθης 

Share it