Search

Ολυμπιακός, Λάρισα, Γιάννινα & Λαμία στα προημιτελικά του Κυπέλλου!

Μετά τους Πανιώνιο, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ που εξασφάλισαν την πρόκριση τους χθες, αλλά τέσσερα εισιτήρια σφραγίστηκαν σήμερα και πλέον απομένει μόνο μία ομάδα για να συμπληρωθεί το παζλ της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ολυμπιακός, Λαμία, Λάρισα και ΠΑΣ Γιάννινα είναι οι τέσσερις ομάδες που πανηγύρισαν σήμερα την πρόκριση τους στους «8» του θεσμού.

Ο πρωταθλητής Ολυμπιακός, στο πρώτο ματς του Γκαρθία στον πάγκο του και στην επανεμφάνιση του Μιραλάς, επικράτησε του Πλατανιά με το ίδιο σκορ που τον είχε νικήσει και στην Κρήτη (2-0) χάρη σε δύο γκολ του Τζούρτζεβιτς, παίρνοντας έτσι την πρόκριση με συνολικό σκορ 4-0.

Η Λαμία προκρίθηκε στους «8» για 2η φορά στην ιστορία της. Παρά την ήττα της με 1-0 από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο με γκολ του Μουνιέ, προκρίθηκε χάρη στο υπέρ της 4-1 του πρώτου αγώνα.

Μία ανάσα από σκορ παράτασης έφτασε η Ξάνθη στα Πηγάδια, που επικράτησε 2-0 (Μελιόπουλος, Σιλά) της Λάρισας, η οποία με το υπέρ της 3-0 του πρώτου ματς προκρίθηκε στα προημιτελικά.

Τέλος, ο ΠΑΣ Γιάννινα, παρά την ήττα του με 1-0 στο πρώτο ματς στη Λιβαδειά, διέσυρε με 4-0 τον Λεβαδειακό στους Ζωσιμάδες χάρη σε δύο τέρματα του Κόντε και εκείνα των Τζιμόπουλου & Γαρουφαλιά, παίρνωντας την πρόκριση.

 

 

 

Share it