Search

Πανηγυρικό διπλό για την Δόξα Προσκυνητών μέσα στην Καρπερή!

Σπουδαίο και πανηγυρικό διπλό κατέκτησε η Δόξα Προσκυνητών στην αναμέτρηση με τον Μέγα Αλέξανδρο Καρπερής, κερδίζοντας με 0-1.

Η ομάδα του Νίκου Μπαχαρίδη πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα μετά την σημερινή επικράτηση και πλέον ατενίζει διαφορετικά τις επόμενες αγωνιστικές. Το πρώτο μέρος κύλησε χωρίς κάποια ιδιαίτερη φάση, με τους γηπεδούχους να προσπαθούν να απειλήσουν στο 32′ με το σουτ του Γκόγκα που έφυγε άουτ. Λίγο αργότερα ο Βάσκος είχε μια αξιόλογη τελική από πλευράς Δόξας, όμως το σουτ που επιχείρησε μπλόκαρε ο Μπρόκος, με το 0-0 να παραμένει ως την ανάπαυλα.

Τέσσερα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους ήρθε το χρυσό γκολ. Ο Κελεσίδης έγινε αποδέκτης της μπάλας έξω από την περιοχή του Μέγα και με ένα ωραίο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1, δίνοντας το προβάδισμα στην Δόξα. Στο 66′ η κεφαλιά του Γκόγκα δεν βρήκε στόχο, με την κεφαλιά του Βάσκου δύο λεπτά αργότερα να έχει την ίδια τύχη, ενώ στο 85′ στην τελευταία αξιόλογη στιγμή του ματς, η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Χακάν έφυγε μόλις άουτ.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Μπουτσίκος που είχε για βοηθούς τον Τυριακίδη και την Παπαδοπούλου, από τον σύνδεσμο Μακεδονίας.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Μέγας Αλέξανδρος Καρπερής: Μπρόκος, Παπανικολάου, Γκάλιος Ν., Κούτλας, Νέδος, Μάνος, Τουνουσίδης, Μπίντσης, Γκόγκας, Αγγελίδης, Μπάρδας.

Δόξα Προσκυνητών: Νικολίτσας, Κελεσίδης, Μόσχος, Σιδηρόπουλος, Γιολδάσης, Βελή Μεμέτ Χακάν, Φαρμάκης (75′ Γιαννακίδης), Δραγανίδης, Σιχλοιμοίρης (90′ Περσίδης), Βάσκος (85′ Ζήνωνος), Γαβριήλ (55′ Πατούλιας).

*Φώτο αρχείου

Share it