Search

Με μεγάλες μορφές της ιστορίας της Ξάνθης η νέα της διοίκηση του Συλλόγου Παλαιμάχων ΑΟΞ

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο γήπεδο του ΑΟΞ, η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Παλαιμάχων ΑΟΞ καθώς με αφορμή την συμπλήρωση δύο χρόνων της απερχόμενης διοίκησης έγινε ενημέρωση των πεπραγμένων αλλά και εκλογές για την ανάδειξη της νέας διοίκηση του Συλλόγου.

Στα πεπραγμένα η διετία αυτή ήταν με Πρόεδρο τον Μπάμπη Χατζημεστή ήταν άκρως θετική, με την εξαιρετική προσπάθεια των Παλαιμάχων με την έκδοση του βιβλίου για τα 50χρονια του ΑΟΞ αλλά και με πολλές δράσεις τόσο με φιλικά όσο και με κοινωνικές δράσεις. Ενώ οι Παλαίμαχοι ήταν άκρως ενεργοί στον εορτασμό των 50χρόνων του συλλόγου μετέχοντας σε όλες της δράσεις που έγιναν.

Όσον αφορά τη νέα διοίκηση που εξελέγη αυτή θα αποτελείται απο τους: Μπάμπη Χατζημεστή, Νίκο Κεχαγιά, Μάκη Τζάτζο, Γιάννη Δημητριάδη, Σάκη Καρασερίδη, Νίκο Μαυρομάτη, Στάθη Πανίδη, Μανώλη Μουστάκη και Στέφανο Χατζηθεοδοσίου. Τα μέλη της νέας διοίκησης θα βρεθούν εκ νέου τις επόμενες ημέρες για να αναδειχτεί ο  νέος Πρόεδρος αλλά και η πλήρης σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου.

 

Share it