Search

Ο απολογισμός της 11ης αγωνιστικής στην Β’ ΕΠΣ Θράκης!

Με 18 γκολ, 4 νίκες γηπεδούχων και 2 νίκες φιλοξενούμενων σε 6 ματς, συνεχίστηκε το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣ Θράκης!

Ασταμάτητοι δείχνουν Βιστωνίδα Κοπτερού και ΑΠΣ Πανθρακικός, ενώ μεγάλη νίκη πήρε ο ΑΟ Φαναρίου. Διπλά κατέκτησαν Μίσχος και Υφανταί, νίκη με παρατράγουδα για την Ένωση Ασωμάτων, ενώ ξεκούραστο τρίποντο πήρε το Αγιοχώρι.

 

ΑΠΣ Πανθρακικός-Ατσάλι Αρχοντικών 1-0

Στο μοναδικό ματς της Β’ ΕΠΣ Θράκης που διεξήχθη Σάββατο και είχατε την ευκαιρία να ενημερώνεστε LIVE για την εξέλιξή του μέσα από το SportsAddict, ο ΑΠΣ Πανθρακικός επικράτησε δύσκολα των Αρχοντικών με 1-0 και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας, όπου ισοβαθμεί με την Βιστωνίδα Κοπτερού. Το μοναδικό τέρμα της συνάντησης σημείωσε ο Δημόπουλος στο 75′.

ΑΟ Φαναρίου-Ηρακλής Σαπών 2-1

Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση στο δεύτερο μέρος, κόντρ όχι μόνο στον Ηρακλή Σαπών αλλά και στις καιρικές συνθήκες, ο ΑΟ Φαναρίου κατάφερε να επικρατήσει του Ηρακλή Σαπών με 2-1, φτάνοντας σε μια μεγάλη ανατροπή. Οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα με το τέρμα του Φέλιξ Τερσενίδη στο πρώτο μέρος, όμως οι “Μπακαλιάροι”, αφού ισοφάρισαν σε 1-1 με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Νταναδά, έφτασαν στο τελικό 2-1 με το συρτό σουτ του Νίκου Μποτρότσου.

ΑΟ Μύστακας-Αετός Μίσχου 1-2

Πραγματοποιώντας επίσης μια σπουδαία ανατροπή, ο Αετός Μίσχου απέδρασε με το διπλό από την έδρα του Μύστακα. Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που προηγήθηκαν στο πρώτο μέρος με το τέρμα του Καφετζί Μεχμέτ, όμως οι φιλοξενούμενοι, με τον συνήθη ύποπτο Μουσταφά Ισμαήλ που πέτυχε και τα δύο τέρματα της ομάδας του, έφτασαν στο τελικό 1-2.

Βιστωνίδα Κοπτερού-ΑΟ Φιλία Κομοτηνής 5-1

Τίποτα δεν σταματά την Βιστωνίδα Κοπτερού η οποία επικράτησε με 5-1 του ΑΟ Φιλία Κομοτηνής. Το σκορ άνοιξε στο 20ο λεπτό με αυτογκόλ, ενώ Γκιρετλί Ναζήμ και Ραμαδάν Σινάν, έστειλαν την Βιστωνίδα στην ανάπαυλα, προηγούμενη με 3-0. Με την έναρξη του δευτέρου μέρους η Φιλία μείωσε με τον Αρναούτ Ριτβάν, για να έρθει και πάλι ο Γκιρετλί Ναζήμ να γράψει το 4-1. Το τελικό 5-1 σημείωσε ο Ραμαδάν Σινάν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Ένωση Ασωμάτων-Ελπίδες Κομοτηνής 2-1

Επεισοδιακή θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η νίκη της Ένωσης Ασωμάτων κόντρα στις Ελπίδες Κομοτηνής, αφού δεν έλειψαν τα παρατράγουδα από την κερκίδα, με τους ψυχραιμότερους να επεμβαίνουν και να ηρεμούν την κατάσταση. Η Ένωση έφτασε στο ημίχρονο προηγούμενη με 1-0 χάρη στο τέρμα του Κοπούκ Οκάν. Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στην ισοφάριση, όμως ο Παλτζί Μεχμέτ έδωσε την λύση στην ομάδα του, πετυχαίνοντας το 2-1.

ΑΕ Κομοτηνής-Νέα Δόξα Υφαντών 0-2

Με το διπλό απέδρασε η Νέα Δόξα Υφαντών από το γήπεδο των Αγίων Θεοδώρων, επικρατώντας με 0-2 της ΑΕ Κομοτηνής. Οι φιλοξενούμενοι είχαν σε μεγάλη μέρα τον Νίκο Ξενοδοχίδη, ο οποίος πέτυχε αμφότερα τα δύο τέρματα της ομάδας του στο 10ο και το 90ο λεπτό, αλλά είχε και δοκάρι σε εκτέλεση φάουλ. Έτσι η Δόξα μετά και από αυτή της την νίκη ανέβηκε στην 6η θέση της βαθμολογίας.

Share it