Search

Photos: Φόρτσαρε στο δεύτερο και επέστρεψε στις νίκες η Κ15 της Ξάνθης κόντρα στην Κέρκυρα!

Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση, ειδικά στο δεύτερο μέρος, οι Παίδες της Ξάνθης επέστρεψαν στις νίκες επικρατώντας με 4-0 της αντίστοιχης ομάδας της Κέρκυρας, στο παιχνίδι που έγινε το πρωινό της Κυριακής στο αθλητικό κέντρο των Πηγαδίωνγια την 7η αγωνιστική του Παιδικού Πρωταθλήματος.

Οι παίκτες του Θόδωρου Καραγιαννίδη εκμεταλλεύτηκαν το ρεπό του ΠΑΣ Γιάννινα και βρίσκονται μόνοι στην 2η θέση της βαθμολογίας έχοντας 10 βαθμούς μετά τη νίκη με 4-0 επί της Κέρκυρας με τα γκολ του Ασήμογλου στο πρώτο ημίχρονο, του Γκαρνέτα στο 60′ με πέναλτι, του Ισαακίδη στο 63′ και του Αλή στο 80′.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παναγιώτης Τσοπουλίδης με βοηθούς τους Αγγελακόπουλο και Γκώγο της ΕΠΣ Ξάνθης.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ(Θ. Καραγιαννίδης: Σιαματάς, Βρίγκος (55′ Βαφειάδης) Καλαϊτζής (60′ Αραμπατζόγλου), Αστρεινίδης, Χασάνογλου, Ισαακίδης, Κουράκ (70′ Αλή), Γκαρνέτας, Ασήμογλου, Ζιπίδης (70′ Κοντογιαννίδης), Ιγνατιάδης (75′ Μπίλιας).

Κέρκυρα(Αν. Μοναστηριώτης):Μικελάντζελο,Λευτεριώτης, Νταρλαγιάννης, Μεριανός, Καπεντάνι, Μπάρας, Ρίζος(71′ Μίχα), Μιχαλάς(76′ Χαναρινός), Μπουντάνι(76′ Σαγιάς) , Βλασέρος(45′ Τσιαβός), Στεργίου(66′ Στανόγιεβιτς)

Share it