Search

Photos: Στιγμές απο τη νίκη των Εφήβων της Ξάνθης επί του ΠΑΣ Γιάννινα που διατηρεί με άνεση στην κορυφή τους ξανθιώτες!

Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα Κ17 της Ξάνθης, που επικράτησε δύσκολα με 1-0 του ΠΑΣ Γιάννινα για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος Εφήβων της Super League.

Νίκη που δίνει την ευκαιρία στην ομάδα της Ξάνθης να ανεβάσει ξανά την διαφορά απο τους διώκτες της στο +4 απο τον δεύτερο ΠΑΟΚ και στο +5 απο την τρίτη Λάρισα, πέτυχε κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα η ομάδα της Ξάνθης.

Για να φτάσει σε αυτή τη νίκη η ομάδα του Κώστα Μπεδρελή χρειάστηκε τις εξαιρετικές επεμβάσεις του Γκάρα, που έπιασε πέναλτι στο 30′ αποκρούοντας την εκτέλεση του Γώγου αλλά και 1-2 επεμβάσεις προς το φινάλε του αγώνα, αλλά και το υπομονετικό παιχνίδι της ξανθιώτικης ομάδας που έλεγχε το παιχνίδι και κατάφερε την πίεση της να βρει τέρμα στο 70′ με τον Κιούπι.

Με αυτή τ η νίκη η ομάδα της Ξάνθης έφτασε τους 19 βαθμούς, ενώ ο ΠΑΣ έμεινε στους 9.

πεναλτι εκανε τσιεγγελ εκτελεσε γωγος επιασε γκαρας στο 30′ στο 70 γκολκιουπις

Διαιτητής της αναμέτρησης που έχει προγραμματιστεί για τις 12:00 η ώρα του Σαββάτου, ορίστηκε ο Μιχάλης Ελευθεράκης με βοηθούς τους Ιλιάς Εμπλιούκ και Εμίν Κεχαγιά της ΕΠΣ Ξάνθης.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ(Κ. Μπεδρελής): Γκαράς, Ποδαράς, Λεωντσάκος, Τενεκές, Τσιεγγελίδης(36′  Κιούπι), Πασσαλής, Γκατζόγιας(88′ Βουτσάς), Γράβας(90+  Καλογρανάς), Φάκης, Τσιλιγγίρης(81′ Κωσταρέλης), Τσιτσεκίδης(46′ Κακουλίδης)

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ(Ν. Μπαδήμας): Δούκας, Μέγας, Πόγιας(75′ Ζωγάκης), Πανάρετος, Γώγος, Πλατιάς(80′ Γκεσούλης) , Ιωαννίδης(87′ , Εμβραίζογλου, Τάφα(71′ Παππάς), Μακρής, Σακκάς(57′ Καραμπόκης)

Share it