Search

Photos: Στιγμές απο την συναρπαστική αναμέτρηση της Κ15 της Ξάνθης με τον ΠΑΣ Γιάννινα

Την εντός έδρας ήττα με 1-2 γνώρισαν οι Παίδες της Ξάνθης απο τον ΠΑΣ Γιάννινα, σε μια αναμέτρηση που πάντως η ομάδα της Ξάνθης άξιζε κάτι παραπάνω απο το παιχνίδι.

Στο πρώτο μέρος η ομάδα της Ξάνθης είχε την ελαφρά υπεροχή, με αμφότερες τις ομάδες να έχουν τις στιγμές τους στο ματς, χωρίς ωστόσο κάποια να βρει τον τρόπο να παραβιάσει την αντίπαλη εστία. Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα όταν στο 52′ μετά απο εκτέλεση κόρνερ ο Παπαστράτος βρέθηκε σε θέση βολής και με προβολή έκανε το 0-1, με τους ξανθιώτες να αντιδρούν άμεσα και μετά απο 2-3 πολύ καλές στιγμές κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 71′ όταν μετά απο βαθιά μπαλιά του Καλαϊτζή και λάθος της άμυνας του ΠΑΣ ο Ασήμογλου πρόλαβε την έξοδο του κίπερ του ΠΑΣ και έκανε το 1-1.

Το τελευταίο δεκάλεπτο ήταν εξαιρετικό με την μπάλα πάνω κάτω με τις δύο ομάδες να ψάχνουν το γκολ της νίκης, στο 85′ η Ξάνθη χάνει μοναδική ευκαιρία με τον Ιγκνατιάδη να μην μπορεί να νικήσει απο κοντά τον Ψεύτη με τους φιλοξενούμενους μάλιστα στην κόντρα επίθεση και μετά απο μπέρδεμα των Κοτσάκη και Καλαϊτζή που έδωσαν εύκολο γκολ στον Μάκη που έκανε το 1-2 που ήταν και το τελικό σκορ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Δημήτρης Ψωμόπουλος  με βοηθούς τους  Καρασαββαΐδης και Κουκούμης της ΕΠΣ Καβάλας.

Με αυτό το αποτέλεσμα ο ΠΑΣ Γιάννινα έπιασε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας την Ξάνθη, έχοντας και οι δύο ομάδες απο 7 βαθμούς.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ(Θ. Καραγιαννίδης): Κοτσάκης, Βαφειάδης, Ιγνατιάδης, Ευθυμιάδης, Χασάνογλου, Ισαακίδης, Μπίλιας(41′ Καλαϊτζής), Κοντογιαννίδης(41′ Κουράκ Χ.), Ασήμογλου, Ζιπίδης(75′ Αλή), Γκαρνέτας

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ(Αν. Ανθυμιάδης): Ψεύτης, Σακκάς(76′ Απρίλης), Περβανάς, Ντούκας, Τσιούτσιος, Σταύρου(49′ Παππάς), Μάκης, Μπούμπας, Καφεντής(71′ Δημητρέλος), Ζώνιος(80′ Τασιούλας), Παπαστράτος(67′ Ζιώγας)

Share it