Search

Η οριστική αλλαγή ημέρας στο ξανθιώτικο ντέρμπι της Γ’ Εθνικής φέρνει αλλαγή…έδρας στο Βιστωνίδα-Ασπίδα!

Οριστικά το Σάββατο 18 Νοεμβρίου στις 15:00 θα πραγματοποιηθεί το ξανθιώτικο ντέρμπι της Γ’ Εθνικής μεταξύ του Άρη Αβάτου με τον Ορφέα Ξάνθης στο γήπεδο της Φελώνης, όπως είχαν ζητήσει οι δύο ομάδες απο την ΕΠΟ λόγω του αγώνα της Ξάνθης με τον Πανιώνιο την Κυριακή στις 15:00 στα Πηγάδια.

Μια αλλαγή που ωστόσο φέρνει αλλαγή και στο παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης, καθώς το πρόγραμμα περιλαμβάνει εντός έδρας παιχνίδι για την Βιστωνίδα που υποδέχεται την πρωτοπόρο Ασπίδα. Ως γνωστόν Βιστωνίδα και Άρης Αβάτου μοιράζονται την ίδια έδρα οπότε θα έπρεπε είτε να αλλάξει ώρα και μέρα η να αλλάξει έδρα το ματς του ΑΟΒ.

Και έτσι έγινε καθώς μετά απο συνεννόηση της Βιστωνίδας με την ομάδα της Ασπίδας Ξάνθης και κοινό αίτημα προς την Ένωση, αποφασίστηκε το ματς να διεξαχθεί κανονικά το Σάββατο 18 Νοεμβρίου στις 15:00 αλλά στο ΔΑΚ. Έτσι το ματς ενώ θα γίνει στο γήπεδο της Ασπίδας θα έχει ως γηπεδούχο τυπικά την Βιστωνίδα ενώ στον δεύτερο γύρο θα γίνει το αντίστροφο, δηλαδή στο γήπεδο της Φελώνης με τυπικά γηπεδούχο την Ασπίδα.

Share it