Search

Η ξεχωριστή αφιέρωση των παικτών του Άρη Αβάτου για την δεύτερη συνεχόμενη νίκη!

 Σε μια ξεχωριστή κίνηση προχώρησαν οι ποδοσφαιριστές του Άρη Αβάτου μετά την μεγάλη νίκη επί του Νέστου Χρυσούπολης, που φέρνει την ομάδα στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας, με αντιπροσωπεία παικτών να επισκέπτεται το Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης θέλοντας να αφιερώσει τη νίκη στον άτυχο φίλο της ομάδας Σταμάτη Δημητράκα.

Ο Δημητράκας που είναι και παίκτης του Αστέρα Μαγικού, είχε ένα τροχαίο και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Γ.Ν. Ξάνθης, με τους Νίκο Κούτρα, Νίκο Μελισσόπουλο και τον αρχηγό Πάρη Κοτόπουλο να τον επισκέπτονται και να του αφιερώνουν την σπουδαία νίκη της ξανθιώτικης ομάδας.

Η σχετική ενημέρωση του συλόγου αναφέρει:

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ……Το έχουμε πει και το ξαναλέμε…..
Στο 71′ Ο Πέτρος Σαρηγιαννίδης άνοιξε το σκορ για όλους εμάς….ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΟΥ ΤΟΠΕΙΡΟΥ,ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΒΔΗΡΩΝ, ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ, ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ ΤΟΥ ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ.
Γιατί η ομάδα μας παίζει μαζί σας….. και εσείς έχετε μερίδιο στην προσπάθεια αυτή ….και εσείς έχετε μερίδιο στην νίκη μας
Την σημερινή μας νίκη την αφιερώνουμε σε έναν από εσάς ο οποίος βρίσκεται κλινήρης στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης μετά από τροχαίο ατύχημα ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑΚΑ,στον οποίο ευχόμαστε περαστικά και γρήγορα να επιστρέψει στα γήπεδα να είναι και αυτός δίπλα μας γιατί μας λείπει και γιατί χρειαζόμαστε και την δική του βοήθεια στην προσπάθεια μας .Μετά την λήξη του σημερινού αγώνα αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών μας επισκέφθηκε τον ασθενή και του ευχήθηκαν περαστικά.

Share it