Search

Διευκρινιστική ανακοίνωση του Ορφέα Ξάνθης για το θέμα των αποδυτηρίων του Διδυμοτείχου με ευθύνες στον Δήμο και όχι στην ΑΕΔ!

Διευκρινιστική ανακοίνωση  εξέδωσε η ομάδα του Ορφέα Ξάνθης, θέλοντας να ξεκαθαρίσει πως τα παράπονα που έγιναν απο πλευράς Ορφέα για την κατάσταση των αποδυτηρίων και όχι μόνο του Δημοτικού γηπέδου Διδυμοτείχου δεν αφορούσαν την ομάδα της ΑΕΔ, που ήταν άψογη στην φιλοξενία της, αλλά σε Δήμο και Πολιτεία.

Η ανακοίνωση της ομάδας της Ξάνθης αναφέρει:

” Ο ΟΡΦΕΑΣ PUMA ΞΑΝΘΗΣ θέλει να δηλώσει ξεκάθαρα την θέση του, πως δεν απευθύνεται στο σωματείο ΑΕ Διδυμοτείχου για την φιλοξενία του, απεναντίας τους ευχαριστούμε για ότι έκαναν για εμάς. Όμως δεν μπορούμε να παραλείψουμε πως εν έτη 2017 είναι ανεπίτρεπτο μια ομάδα Γ’ Εθνικής να μην έχει τα βασικά και στοιχειώδη, ο πάγκος είχε σπασμένα plexi glass και δεν χωρούσε να κάτσει ο προπονητής με τους αναπληρωματικούς παίκτες, τα αποδυτήρια χωρίς τουαλέτα η οποία ήταν απέναντι και μισογκρεμισμένη καθώς επίσης δεν υπήρχε και νερό για μπάνιο.

Όλα αυτά τα τονίζουμε μήπως και ευαισθητοποιηθεί η Πολιτεία και ο Δήμος και μπορέσουν να βοηθήσουν την προσπάθεια που κάνει ο Σύλλογος του Διδυμοτείχου, και γενικότερα για τους αθλητές που αθλούνται στον χώρο αυτό.

Share it