Search

Με επιστροφές για τα παιχνίδια με Εργοτέλη και Ατρόμητο η Ξάνθη

Η ξανθιώτικη ομάδα το απόγευμα της Δευτέρας συγκεντρώθηκε στο προπονητήριό της στα Πηγάδια και μετά την ομιλία του Μίλαν Ράσταβατς, η προσοχή όλων εστιάζεται στο επόμενο παιχνίδι, αυτό για το κύπελλο.

Για την 2η αγωνιστική της 2ης Φάσης του θεσμού αυτού, η ομάδα της Ξάνθης αντιμετωπίζει το απόγευμα της Τετάρτης (15:00) στο Παγκρήτιο Στάδιο την ομάδα του Εργοτέλη και το ζητούμενο είναι η δεύτερη νίκη με την οποία θα γίνει το βήμα πρόκρισης για την συνέχεια της διοργάνωσης. 

Οι ποδοσφαιριστές της ξανθιώτικης ομάδας  στην προπόνηση της Δευτέρας χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ, με όσους αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα του «Γ. Καμάρας» να ακολουθούν πρόγραμμα αποκατάστασης ενώ οι υπόλοιποι ασκήσεις τακτικής και κατοχής μπάλας. Κώστας Φλίσκας και Στράτος Σβάρνας υπολογίζονται κανονικά από την στιγμή που εξέτισαν την ποινή τους, ενώ ο Χρήστος Λισγάρας που συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες αποφασίστηκε να απουσιάσει από την αναμέτρηση της 11ης αγωνιστικής με τον Πανιώνιο στο Xanthi FC Arena για την ποινή της μιας αγωνιστικής. Ατομικό πρόγραμμα ακολουθεί ο Κασά Καμαρά.

Share it