Search

Πιο εύκολο κι από προπόνηση το έργο της Νικης στην πρεμιέρα

Πιο εύκολη πρεμιέρα δεν θα μπορούσε να έχει η Νίκη Αλεξανδρούπολης.

Για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 γυναικών επιβλήθηκε με 3-0 σετ του Αρχέλαου Κατερίνης σε ένα παιχνίδι που έχει ήδη ξεχάσει και βλέπει τον επόμενο. Σε έναν αγώνα που ούτε καν προπόνηση θύμιζε, έπαιξε τόσο όσο χρειαζόταν για να φτάσει στο πρώτο τρίποντο του πρωταθλήματος.

Η ομάδα της Κατερίνης που πέρυσι είχε παρουσιάσει μια αξιόλογη και ανταγωνιστική ομάδα, φέτος, παρατάχθηκε με όλο και όλο επτά αθλήτριες (μαζί με τη λίμπερο) με τις περισσότερες να μην έχουν ηλικία καν νεανίδων. Το θέαμα που παρουσίασαν δεν χρίζει κριτικής, όπως και ο αγώνας συνολικά.

Τα κορίτσια του Γιάννη Ανδρεάδη έπαιξαν σοβαρά, με τον κόουτς της Νίκης να έχει την δυνατότητα να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλες τις παίκτριες της Αλεξανδρούπολης. Επόμενος αγώνας για η Νίκη και πάλι το ερχόμενο Σάββατο το απόγευμα κόντρα στον Μέγα Αλέξανδρο Γιαννιτσών.

Τα σετ: 25-7, 25-15, 25-6

Η σύνθεση της Νίκης: Σιουγγαρη, Καρακύκλα, Χατζηνικολάου, Παρισάκη, Καράμπαλη, Νικολαίδου, λιμπερο Σιδερίδου, λίμπερο Δημητροπούλου, (Βαρελά, Παπάζογλου, Τζήλλα, Ζυγερίδου, Καλογεροπούλου, Ζεριώτη).

Share it