Search

«Μονιμοποιήθηκαν» στην ΕΠΟ Ζήσης Βρύζας και άλλοι δύο της ΠΔΕ!

Μετά από εισήγηση του προέδρου της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένου, το Δ.Σ. της ομοσπονδίας αποφάσισε την Παρασκευή (13/10) να εξακολουθήσει να εκτελεί χρέη εκτελεστικού γραμματέα ο Αλέξης Δέδες, καθώς και να παραμείνει ως τεχνικός διευθυντής Εθνικών ομάδων ο απόλυτα επιτυχημένος στην θέση του βετεράνος ποδοσφαιριστής της Ξάνθης, Ζήσης Βρύζας.

Παράλληλα, ο Ιάκωβος Φιλιππούσης προσελήφθη στην ομοσπονδία στην θέση του διευθυντή επικοινωνίας, οι Νίκος Μπάρτζης και Αλέξανδρος Χολέβας στη νομική υπηρεσία της ΕΠΟ και οι Χαράλαμπος Ζελενίτσας και Θωμάς Μεταξάς στην διεύθυνση Ανάπτυξης Ποδοσφαίρου.

Να σημειωθεί ότι οι Δέδες, Βρύζας, Μπάρτζης και Φιλιππούσης, συμμετείχαν και στην Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της ΕΠΟ (ή «Επιτροπή Εξομάλυνσης») που είχε διορίσει τον περασμένο Οκτώβρη η FIFA.

Η σχετική απόφαση της ΕΠΟ αναφέρει:

“Ενέκρινε την εισήγηση του προέδρου Ευάγγελου Γραμμένου όπως εκτελεί χρέη Εκτελεστικού Γραμματέα της ΕΠΟ ο Αλέξανδρος Δέδες και Τεχνικού Διευθυντή Εθνικών Ομάδων ο Ζήσης Βρύζας. Επίσης, ενέκρινε την εισήγηση του κ. Γραμμένου για την πρόσληψη των Ιάκωβου Φιλιππούση ως Διευθυντή Επικοινωνίας, Νικόλαου Μπάρτζη και Αλέξανδρου Χολέβα στη Διεύθυνση Νομικών Υπηρεσιών και των Χαράλαμπου Ζελενίτσα και Θωμά Μεταξά στην Διεύθυνση Ανάπτυξης Ποδοσφαίρου.”

Share it