Search

Γλίτωσε στο 96’ ο Εθνικός, «φωνάζουν» οι Καστανιές (photos)

Στο 1-1 έμειναν Εθνικός Αλεξανδρούπολης και Άρδας Καστανεών στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣ Έβρου στο στάδιο «Φώτης Κοσμάς». Στην εκπνοή των καθυστερήσεων απέφυγε την ήττα ο Εθνικός, διαμαρτύρονται για τη διαιτησία στις Καστανιές.

Μπορεί ο καλός καιρός που υπήρχε το απόγευμα της Κυριακής στην Αλεξ/πολη να ήταν μία καλή βάση για να παιχτεί όμορφο ποδόσφαιρο, αυτό όμως δεν συνέβη κατά μεγάλο βαθμό στο παιχνίδι. Λιγοστές οι κλασικές ευκαιρίες για γκολ στο α’ μέρος με τον Εθνικό να είναι αυτός που απείλησε περισσότερο, ο Άρδας όμως βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Μετά από τρία σουτ των παικτών του Εθνικού που εξουδετερώθηκαν από τον αντίπαλο γκολκίπερ και άλλα δύο που κατέληξαν άουτ, οι Καστανιές ευτύχησαν να προηγηθούν μετά από μία φάση διαρκείας στην άμυνα των γηπεδούχων. Σκόρερ ο Τζαφερίδης που κατάφερε να βάλει το πόδι του στο σωστό χρονικό σημείο και να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα στο 43′.

Με το σκορ υπέρ του από το πρώτο μέρος, ο Άρδας Καστανεών θέλησε να προστατεύσει το προβάδισμά του και σαν πρώτο του μέλημα είχε να διαφυλάξει τα νώτα του. Έτσι με πολυπρόσωπη άμυνα ανέκοπτε τις επιθετικές προσπάθειες των γηπεδούχων και σε κάποιες στιγμές έβγαινε σε αντεπιθέσεις επιχειρώντας να φανεί απειλητικός.
Από την άλλη ο Εθνικός είχε κλείσει του φιλοξενούμενους στο μισό γήπεδο, είχε την καθολική υπεροχή και κατοχή της μπάλας, ωστόσο προσπαθούσε να επιτεθεί ανορθόδοξα και λίγες ήταν οι στιγμές που μπόρεσε να φανεί απειλητικός.

Όσο περνούσε η ώρα οι παίκτες του Σάκη Παπαράδη ενέτειναν τις προσπάθειες τους και μετά το 70 σημειώνοντας πιο σημαντικές ευκαιρίες έχοντας σουτ που τράνταξε το κάθετο δοκάρι της εστίας του τερματοφύλακα των Καστανιών, ενώ σε μια άλλη στιγμή, οι αμυντικοί του Αρδα έδιωξαν στην κυριολεξία πάνω στη γραμμή της εστίας.

Τελικά, η αφόρητη πίεση και ενώ ο Αρδας είχε μείνει με δέκα παίκτες μετά από αποβολή του Γογουλιά στο 80′ καρποφόρησε και σε προβολή του Γκαιδατζή στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων διαμορφώθηκε το τελικό 1-1 μέσα σε διαμαρτυρίες των Καστανιών για τον χρόνο παράτασης του αγώνα. Οι διαμαρτυρίες συνεχίστηκαν και μετά τον αγώνα με τον Άρδα να βγάζει ανακοίνωση που μπορείτε να θυμηθείτε με ένα κλικ εδώ.

Συνθέσεις: 

Εθνικός Αλεξ/πολης (Παπαράδης – Φλώρος): Γιαννόπουλος, Ράλλης (46′ Γκαβανόζης), Δορουγιδένης, Πουλουκτσής, Τσαπάνης, Τσαχιρίδης, Γιακομπίδης, Αγοράκης (65′ Θάνος), Σιμιτσάκης (65′ Λίτσιος), Καρακασίδης, Γκαϊδατζής.

Άρδας Καστανεών (Μυλωνάς): Ντινούδης, Τσοντζορας (55′ Μπαχτσεβανιδης), Τζιαφεριδης (72′ Ματσιος), Χαρισιαδης, Γουγουλιάς, Πέτρας, Αλμπανίδης Αν., Νάκου (88′ Κασπαρίδης) Μπακιρτζής (75′ Χατζηαγοραστου), Καπετανίδης, Παγωνίδης.

Δείτε φωτογραφίες μέσα από τον φακό της Γιώτας Τσικάκη και του Γιώργου Πανταζίδη:

 

Share it