Search

Πρεμιέρα με μεγάλο διπλό στον Ζυγό για τον Εχίνο Σπορ με Γεωργιάδη και Χατζηχασάνογλου!(+pics)

Ιδανικά ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης ο Εχίνος Σπορ, που κατάφερε να κερδίσει τον Ηρακλή μέσα στον Ζυγό με 3-1.

Σε ένα απο τα πιο σημαντικά παιχνίδια της αγωνιστικής, και απο τα πλέον αμφίρροπα μεταξύ δύο ομάδων που γνωρίζονται καλά μια και ήδη έχουν προλάβει να συναντηθούν σε φιλικό και Κύπελλο με τα δύο ματς μάλιστα να λήγουν ισόπαλα.

Οι φιλοξενούμενοι σε ένα πολύ δυνατό πρώτο μέρος με εκατέρωθεν καλές στιγμές κατάφεραν να πάνε στα αποδυτήρια έχοντας το προβάδισμα χάρις σε τέρμα του περσινού πρώτου σκόρερ του πρωταθλήματος Γιώργου Γεωργιάδη.

Ενώ αυτό το γκολ “έφτιαξε” την ψυχολογία των παικτών του Εχίνου που μπήκαν δυνατά στο δεύτερο μέρος και κατάφεραν νωρίς να αυξήσουν την διαφορά τους χάρις σε τέρμα του Εγιούπ Χατζηχσάνογλου. Λίγα λεπτά αργότερα ήρθε η αντίδραση απο πλευράς Ζυγού, με τον Κυριάκο Κωφίδη να μειώνει σε 1-2 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 63′. Ωστόσο παρά την πίεση των γηπεδούχων η ομάδα του Εχίνου όχι μόνο κράτησε αλλά κατάφερε στο 88′ να “καθαρίσει” τη νίκη με τον Χατζηχασάνογλου με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα να διαμορφώνει το τελικό 1-3.

Απο την πρώτη κιόλας αγωνιστική έδειξαν τις διαθέσεις τους οι παίκτες του Εχίνου που φέτος αναζητούν το κάτι παραπάνω, ήττα που μπορεί να βγει σε…καλό ήταν αυτή για τον Ηρακλή Ζυγού που παρά την ήττα έδειξε εντός γηπέδου πως είναι εξαιρετικά ποιοτική ομάδα με πολύ ταλέντο.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Θόδωρος Γιαπουτζής με βοηθούς τους Τάσο Χατζημωϋσιάδη και Ιρφάν Οτουζμπίρ

Share it