Search

Διασκέδασαν πριν την έναρξη της νέας ραδιοφωνικής σεζόν οι παραγωγοί του Maximum FM 93,6 (video)

Στο καφέ “Μέντα” συγκεντρώθηκαν την Παρασκευή 15/9 οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί του Maximum FM 93,6 λίγες ημέρες πριν την έναρξη του νέου προγράμματος του σταθμού το οποίο είναι ανανεώμενο και πλούσιο για άλλη μία χρονιά.

Την αυλαία της ενημέρωσης θα ανοίγει κάθε πρωί ο Δημήτρης Κολιός με το “Ξυπνήστε γιατί χανόμαστε”. Κοντά του θα βρίσκονται και φέτος ο Γιάννης Ναλμπάντης με πλούσιο παραπολιτικό ρεπορτάζ και ο Ανδρέας Χονδρός, σε ζωντανή σύνδεση με τις πρώτες τοπικές ειδήσεις της ημέρας. Στην εκπομπή φέτος θα συμμετέχει ως σχολιαστής ο Θανάσης Ράσιος. Καθημερινά στις 10:30 θα γίνεται η σύνδεση με τον real fm για αναμετάδοση της εκπομπής του Νίκου Χατζηνικολάου. Κάθε μεσημέρι στις 2 θα μεταδίδεται το κεντρικό δελτίο ειδήσεων ενώ το απόγευμα και το βράδυ θα μεταδίδονται τίτλοι ειδήσεων.

Και αυτή τη σεζόν ξεχωριστή θέση στο πρόγραμμα του σταθμού έχουν οι μουσικές εκπομπές που καλύπτουν όλο το φάσμα της μουσικής. Φυσικά από το πρόγραμμα του μεγαλύτερου ραδιοφώνου της Θράκης δε θα μπορούσε να λείπει η αθλητική ενημέρωση με τον Κοσμά Πανταζή, με την εκπομπή του “Παίζουμε Θράκη” να ακούγεται κάθε Δευτέρα και Παρασκευή 5-7 το απόγευμα.

Η καρδιά του ραδιοφώνου και αυτή τη σεζόν λοιπόν, χτυπά στους 93,6!

Δείτε το βίντεο από τη συγκέντρωση:

 

Share it