Search

Διπλή ορκωμοσία για το ΤΕΦΑΑ ! 109 απόφοιτοι παρέλαβαν τα πτυχία τους και αποχαιρετούν την Κομοτηνή

Διπλή ήταν φέτος η Ορκωμοσία του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, μιας και ο μεγάλος αριθμός φοιτητών που αποφοιτούσαν φέτος οδήγησε τους υπεύθυνους της ορκωμοσίας να την «σπάσουν» στα δύο, ώστε οι γονείς, οι συγγενείς και φίλοι των απόφοιτων να μπορέσουν να παρακολουθήσουν την τελετή χωρίς προβλήματα.

Στην πρώτη ορκωμοσία ορκίστηκαν 42 άτομα, ενώ στη δεύτερη 67, και τον όρκο ανέγνωσε η Μαρία Γραμμένου στην πρώτη ορκωμοσία και η Χρυσάνθη Κατσαντώνη  στη δεύτερη.

Το παρόν έδωσαν πολλοί καθηγητές του Τμήματος, ενώ τα πτυχία έδωσαν ο Αναπληρωτής Πρύτανη κ. Φώτης Μάρης και η Κοσμήτορας της ΣΕΦΑΑ κ. Μαρία Μιχαλοπούλου.

Ο κ. Μάρης ευχήθηκε σε όλους καλή σταδιοδρομία και τους ζήτησε να συνεχίσουν την πορεία που ξεκίνησαν στα θρανία του ΔΠΘ, τονίζοντας πως αυτή την πολύ καλή μέρα θα ακολουθήσουν πολύ καλύτερες, γιατί οι γνώσεις και οι ικανότητές τους θα τους βοηθήσουν να πάρουν καλές αποφάσεις τόσο για την επαγγελματική τους ζωή όσο και για τη συνέχιση της εκπαίδευσής τους.

Από την πλευρά της η κ. Μιχαλοπούλου σημείωσε πως η ολοκλήρωση των σπουδών των φοιτητών αποτελεί το επιστέγασμα της προσπάθειας να διαμορφώσουν το θέλω τους σε μπορώ, την ελπίδα τους σε πίστη, με τη βοήθεια όλων των καθηγητών.

Για να δείτε φωτογραφίες απο την ορκωμοσία μπείτε ΕΔΩ

Share it