Search

Με την κούπα επέστρεψε απο το Lukoil Cup η Κ13 του ΠΑΟΚ! Σκόρερ και στην κορυφαία ενδεκάδα ο Θεοδοσιάδης!!!

Το ιδιαιτέρως ανταγωνιστικό τουρνουά Lukoil Cup κατέκτησε η Κ13 του ΠΑΟΚ, στη Σόφια, επικρατώντας 2-0 του Ερυθρού Αστέρα στον τελικό.  Η ομάδα των Θεόφιλου Χατζηστάθη και Σάββα Κωνσταντινίδη επικράτησε 2-1 της Μπεσίκτας στον ημιτελικό με γκολ των Γανόπουλου και Παπαευαγγέλου. Είχε προηγηθεί η νίκη με 1-0 επί της Ρούμπιν Καζάν, με τέρμα του ξανθιώτη Παναγιώτη Θεοδοσιάδη, και η λευκή ισοπαλία με τον Ερυθρό Αστέρα.

Μάλιστα ο νεαρός ξανθιώτης πρώην παίκτης των Ελπίδων Ξάνθης, συμπεριλήφθηκε και στην κορυφαία ενδεκάδα του τουρνουά, όπως και οι συμπαίκτες του Αλειφερόπουλος, Βαρέλα και Γκούμας.

Την αποστολή του ΠΑΟΚ αποτέλεσαν οι: Αγγελίδης Σπύρος, Καραπατσιάς Βασίλης, Κωττάς Δημήτρης, Θεοδοσιάδης Παναγιώτης, Κοσίδης Χρήστος, Παναγιωτίδης Θάνος, Γεωργιάδης Χάρης, Αλειφερόπουλος Στέφανος, Αλμύρας Χρήστος, Πεκρίδης Παναγιώτης, Ιγνατίου Κωνσταντίνος, ΒαρέλαΓκουστάβο, Γανόπουλος Χρήστος, Καμπούρης Γιώργος, Φωτιάδης Εφραίμ, Παπαευαγγέλου Δημήτρης, Γκούμας Κωνσταντίνος, Μαύρης Νίκος, Θεοδοσιάδης Κωνσταντίνος, Παπαδόπουλος Άγγελος.

Την αποστολή συνόδευσαν οι προπονητές Θεόφιλος Χατζηστάθης, Σάββας Κωνσταντινίδης και Αντώνης Κρινίτσας.

Share it