Search

Photos: Με υψηλές φιλοδοξίες και πολλά νέα πρόσωπα ξεκίνησε ο Λεύκιππος Ξάνθης!Οι δηλώσεις του Σωτήρη Κοκκινόπουλου

Έχοντας πολλά νέα πρόσωπα στο ρόστερ αλλά και στο τεχνικό team ξεκίνησε σήμερα και επίσημα την προετοιμασία του το ανδρικό τμήμα του Λεύκιππου στο κλειστό γυμναστήριο “Φίλιππος Αμοιρίδης”.

Τους παίκτες καλωσόρισε ο πρόεδρος του Λεύκιππου Ματθαίος Σαββίδης, ο προπονητής Σωτήρης Κοκκινόπουλος με τους βοηθούς του Πάνο Πεχλιβανίδη και Νίκος Ρετζέπη ενώ εκ μέρους της Διοίκησης παρόντες ήταν οι κ.κ. Σοφίας, Γκουρνέλης, Τσιρχόγλου, Βλαχόπουλος και Ρούμογλου.

Ο κ. Σαββίδης στην ομιλία του προς τους παίκτες ζήτησε από τους παίκτες υπευθυνότητα και συνέπεια στις προπονήσεις ενώ τόνισε την ιδιαίτερη προσοχή που θα πρέπει να δώσουν οι παίκτες στον εσωτερικό κανονισμό. 

Ο νέος προπονητής του Λέυκιππου κ. Σωτήρης Κοκκινόπουλος μίλησε για τους δυνατούς ρυθμούς πάνω τους οποίους θα πραγματοποιηθεί η προετοιμασία της ομάδας καθώς και για την προσπάθεια που θα πρέπει να καταβάλουν όλοι ώστε να ανταποκριθούν στις φετινές μεγάλες απαιτήσεις που απαιτούνται για να πάρουν σάρκα και οστά οι μεγάλοι στόχοι του Λεύκιππου.

Σωτήρης Κοκκινόπουλος: ” Οι στόχοι μας είναι ξεκάθαροι”

Την κατάκτηση του πρωταθλήματος αλλά και του κυπέλλου έθεσε ως στόχος ο προπονητής του Λεύκιππου κ. Σωτήρης Κοκκινόπουλος εκφράζοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο το όραμα των ανθρώπων της διοίκησης του κ. Ματθαίου Σαββίδη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Κοκκινόπουλου:

“Ξεκινάμε με αισιοδοξία. Οι στόχοι της ομάδας μας είναι ξεκάθαροι, θέλουμε να ανέβουμε στην επόμενη κατηγορία και να διεκδικήσουμε το Κύπελλο και να το πάρουμε. Από κει και πέρα, πολλή δουλειά, πολλά προπόνηση, θέλω να παιδιά να φτάσουν στον ρυθμό που θέλω μέσα από τις προπονήσεις. Αυτό θα γίνει σιγά. Έτσι κι αλλιώς όπως είναι το πρωτάθλημα με τα play – off πρέπει εκεί να είμαστε πανέτοιμοι και στο Κύπελλο επειδή το final – four βγαίνει σχετικά νωρίς θα είμαστε, όταν πρέπει, στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. 

Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό. Η ομάδα έχει κλείσει έναν χρόνο παρουσίας αλλά είναι ολοφάνερο ότι οι άνθρωποι που είναι γύρω απ’ αυτήν έχουν ένα όραμα και μέσα από αυτό το όραμα έφτασα κι εγώ σε συμφωνία με την ομάδα. Με την λογική αυτού του οράματος προχωράμε όλοι για το καλύτερο δυνατό για να ανεβαίνει συνέχεια σκαλοπάτια η ομάδα και με συγκεκριμένους στόχους κάθε φορά. 

Όσον αφορά τους μεταγραφικούς στόχους υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις ακόμα, ίσως αποκτηθούν ακόμη δύο παίκτες”

 

Share it