Search

Με γκολ του Κατσικοκέρη η νίκη του Εθνικού επί των Νέων του Ολυμπιακού του Ξενιτίδη!

Με τέρμα του Κατσικοκέρη στο 32’ ο Εθνικός επικράτησε με σκορ 1-0 της ομάδας νέων του Ολυμπιακό. Ο 29χρονος πρώην επιθετικός του Πανθρακικού, ο οποίος αναμένεται να είναι το «βαρύ πυροβολικό» των Πειραιωτών στο νέο πρωτάθλημα έδειξε πως είναι σε πολύ καλή κατάσταση.

Ο Ολυμπιακός νωρίτερα είχε προσπαθήσει να απαντήσει με τον Βρουσάι στο 54’ αλλά ο νεαρός επιθετικός δεν μπόρεσε να νικήσει τον τερματοφύλακα του Εθνικού σε τετ α τετ. Η τελευταία καλή φάση ήρθε στο 86’ πάλι για τον Ολυμπιακό με τον Νεοφυτίδη να δοκιμάζει το σουτ από αρκετά μακριά όμως ο Σικαλιάς ήταν σε ετοιμότητα και έδιωξε τη μπάλα σε κόρνερ. Βασικός ξεκίνησε έχοντας καλή παρουσία μέχρι το 60′ ο ξανθιώτης μέσος του Ολυμπιακού Γιώργος Ξενιτίδης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Βούζας): Καράδαης, Πανάγου, Γαλούπης, Τσιμπούκας, Αγιώτης, Ξενιτίδης, Κωστανάσιος, Πέιος, Βάρκας, Βρουσάι, Κουγιός/ Μετά από το 60′ έπαιξαν και οι: Αγγελόπουλος, Χατζηιωαννίδης, Ράμα, Λάμπρου, Νεοφυτίδης, Τσερκώνης, Δήμος, Κιρτζιαλίδης, Ζιάκας, Βοϊλης.

ΕΘΝΙΚΟΣ (Γεωργούλης): Βουτσινάς, Πίσσας, Γερόλυμος, Κρητικός, Μπένα, Λεωνιδόπουλος, Παυλάκης, Μίσσελ, Κατσικοκέρης, Ρομάνο, Κομνηνός/ Στο β΄ ημίχρονο έπαιξαν και οι: Στασινός, Βενέτης, Πεχλιβανίδης, Σικαλιάς, Ρούσσης, Κατίδης, Κωνσταντίνου, Μακρυγιάννης, Σωπασής, Χατζησάββας, Μάναλης, Φωτιάδης, Λεονάρντο.

Share it