Search

Εντυπωσιακό ξεκίνημα για την Ασπίς Πηγαδίων με Κούτρα και ακόμη 7 “ηχηρά” χτυπήματα!

Ούτε μία ούτε δύο αλλά 8 μαζεμένες μεταγραφές πραγματοποίησε η ομάδα της Ασπίδας Πηγαδίων(φωτο αρχείου), που ξεκίνησε την προετοιμασία της και δείχνει με τις κινήσεις της πως το ιστορικό σωματείο των Πηγαδίων όχι μόνο επέστρεψε για τα καλά στα δρώμενα του ξανθιώτικου ποδοσφαίρου αλλά συνεχίζει να δημιουργεί κάτι καλό.

Η ομάδα του Χρήστου Μπαμπούρη που την φετινή χρονιά θα αγωνίζεται στην Β’ κατηγορία προχώρησε σε μεταγραφές ποδοσφαιριστών με χρόνια εμπειρίας στο ερασιτεχνικό της Ξάνθης αλλά και με νεαρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές. Αναμφισβήτητα απο τις μεγαλύτερες εκπλήξεις ήταν αυτή του πολύπειρους στράικερ Χρήστου Κούτρα που μετά απο αρκετά χρόνια αφήνει τον Παύλο Μελά Κουτσού για χάρη των Πηγαδίων.

Πιο συγκεκριμένα η ομάδα των Πηγαδίων πέρα απο τον Κούτρα απέκτησε ακόμη τον γκολκίπερ Λευτέρη Μακρίδη απο τον Αστέρα Μαγικού, τον Αντώνη Φυντάνη απο τον Ηρακλή Ζυγού, τον Λευτέρη Αποστολίδη απο τις Ελπίδες Ξάνθης, τον Αλέξη Τογγουλίδη απο  την ΑΕΚ Κυψέλης, τον Δήμο Αραμπατζή απο τον Απόλλων Ξάνθης, και τους Λευτέρη Κασαμπάση και Στέφανο Σαμαρά που είναι αμφότεροι φοιτητές απο την Χαλκιδική.

Share it