Search

Γιώργος Αραμπατζής στο SportsAddict: «Αυτοί οι λόγοι με ώθησαν σε παραίτηση από τον Ορέστη Ορεστιάδας»

Ο Γιώργος Αραμπατζής εδώ και λίγες ώρες αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Ορέστη Ορεστιάδας.

Το SportsAddict επικοινώνησε μαζί του και του ζήτησε να μας πει ποιοι ήταν οι λόγοι που τον ανάγκασαν να παραιτηθεί από προπονητής του Ορέστη, ποιο πιστεύει ότι θα είναι το μέλλον της ομάδας από δω και πέρα, αλλά και ποιο το δικό του.

Γιώργο δεν θα σου κρύψουμε ότι μας ξάφνιασε αρκετά η είδηση της παραίτησης σου. Πώς έφτασες σε αυτή την απόφαση;

«Αυτό που ουσιαστικά με ώθησε στην παραίτηση είναι η αδυναμία της διοίκησης (πραγματική αδυναμία ή όχι θα φανεί στην πορεια) να κάνει πράξη τα περισσότερα από αυτά που ζήτησα και συμφωνήθηκαν όταν ανανεωσαμε την συνεργασία μας. Και περισσότερο έχει να κάνει με οργανωτικά θέματα και λιγότερο με την στελέχωση του ροστερ και τις μεταγραφές όπως εντέχνως πάει να παρουσιαστεί. Είναι αδύνατον μια ομάδα πρωταθλητισμού που στοχεύει στην ανωτερη κατηγορία να μην έχει βρει στους παίκτες,στον προπονητή και στους συνεργάτες του τον χώρο που θα πραγματοποιηθεί η προετοιμασία (10 μέρες πριν την έναρξη της)!»

«Χάθηκε ο Εμρέ μέσα από τα  χέρια μας»

«Όσο για την στελέχωση του ροστερ είναι προτιμότερο να μην το αναλύσω γιατί η κουβέντα είναι τεράστια και σε πολλούς δεν θα αρέσουν όσα ειπωθούν. Και αυτή τη στιγμή η ομάδα χρειάζεται ηρεμία. Απλά το φιάσκο της μεταγραφής του Μεμέτ Εμρέ (κατέληξε στην ΑΕ Διδυμοτείχου) ο οποίος ειχε συμφωνήσει σε όλα, αλλά για άλλη μια φορά δεν κάναμε κάτι και χάθηκε, μου έδειξε πως η διοίκηση ή δεν θελει ή δεν μπορεί να βοηθησει την ομάδα (τουλάχιστον με εμένα προπονητή!)».

«Δεν είμαι της φιλοσοφίας: Να ανέβει η ομάδα του χρόνου και βλέπουμε»

«Μεμονωμένα η διοίκηση έχει ανθρώπους που προσπαθούν να κινηθούν προς την σωστή ποδοσφαιρική κατεύθυνση όμως οι διαρκείς συνολική αδράνεια στην επίλυση σημαντικών αγωνιστικών θεμάτων,τους σκεπαζει. Θα μπορούσα να παραμείνω χωρίς να ζητάω ούτε καν τα αυτονόητα και απλά να κάθομαι πάνω στην οικονομική συμφωνία δουλεύοντας με ότι εργαλεία μου προσφέρουν αλλά αυτό δεν το έκανα ποτέ στην καριέρα μου. Προτίμησα να μείνω άνεργος πάρα να δουλεύω και να πληρώνομαι (στο κομμάτι αυτό η διοίκηση ήταν συνεπεστατη απέναντι μου) σε κάτι που δεν έχει καμία προοπτική εξέλιξης. Γιατί η δική μου φιλοσοφία απέχει από την φιλοσοφία των πράξεων της διοίκησης. Θέλω να πάω Γ ΕΘΝΙΚΗ σημαίνει πως δουλεύω σε όλα τα επίπεδα σαν να είμαι ήδη εκεί έτσι ώστε να είναι όσο πιο ιδανικές οι συνθήκες στο σωματείο όταν έρθει η στιγμή να παίξει στη Γ ΕΘΝΙΚΗ. Ούτε η φιλοσοφία “ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ” με αντιπροσωπεύει,ούτε η φιλοσοφία “ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ”».

«Εύχομαι να ήμουν εγώ το πρόβλημα και η ομάδα να πετύχει το στόχο της»

«Πραγματικά εύχομαι η παραίτηση μου να ταρακουνήσει πραγματα, πρόσωπα και καταστάσεις στην ομάδα και να αλλάξουν οι συνθήκες. Ίσως το πρόβλημα να ήμουν εγώ και από αύριο και το θέμα του προπονητικού να λυθεί, και το ροστερ να γεμίσει, και κάθε οργανωτικό θέμα να λύνεται το ένα μετά το άλλο. Θα είμαι ο πρώτος που θα χαρεί κι ας μην είμαι μέλος της ομάδας. Είναι τεράστια ευκαιρία να ανέβει κατηγορία φέτος η ομάδα, όχι γιατί δεν θα έχει αντίπαλο όπως κάποιοι νομίζουν, αλλά γιατί μετά απο 2 χρόνια βημάτων προόδου, θα είναι ένα ακόμα βήμα πιο μπροστά από οποιαδήποτε άλλη ομάδα που θα οργανωθεί τωρα για να πρωταγωνιστήσει. Απλά να γίνουν τα βασικά, ακόμη και τώρα. Η επόμενη μέρα της πιθανής ανόδου με ανησυχεί και εύχομαι με την ψυχή μου να διαψευστώ. Δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορέσει να αγωνιστεί με αξιοπρέπεια στην παραπάνω κατηγορία, κάτω υπό τις υπάρχουσες οργανωτικές συνθήκες. Και αυτός είναι ο λόγος της διαφωνίας με την διοίκηση».

«Θέλω να αλλάξω επίπεδο και γι’ αυτό θα πρέπει να φύγω από τον Έβρο»

«Όσο για το δικό μου μέλλον, αυτή τη στιγμή είναι άγνωστο. Δεν ήταν σχεδιασμένη η παραίτηση για να έχω έτοιμη την επόμενη μέρα. Σίγουρα θα ξεκουρασω το μυαλό μου λίγο διάστημα και θα κοιτάξω με καθαρό μυαλό το μέλλον μου. Σ’ αυτή τη δουλειά οι προοπτικές στην περιοχή και στο νομό μας είναι ελάχιστες έως μηδαμινές. Το ποδόσφαιρο μας ασφυκτιει επικίνδυνα δυστυχώς. Στοχος μου ειναι να αλλαξω επιπεδο και αυτο θα επιδιωξω αμεσα, αφήνοντας τον τοπο μου».

Share it