Search

Bethome.gr: Το στοίχημα βρήκε το… σπίτι του!

Εάν είστε ένας από αυτούς που τους αρέσει ο αθλητισμός και το στοίχημα και αναζητάτε ένα site το οποίο να προσφέρει δωρεάν και αξιόπιστα προγνωστικά, τότε δεν είναι ανάγκη να ψάχνετε περισσότερο στο διαδίκτυο, καθώς αυτό που επιθυμείτε θα το βρείτε στο Bethome.gr!

Πρόκειται για μία ιστοσελίδα η οποία δημιουργήθηκε από ανθρώπους με μεγάλη εμπειρία στο χώρο του στοιχήματος, η οποία σας παρέχει προτάσεις για ποδοσφαιρικά παιχνίδια, κατά κύριο λόγο, αλλά και για μία σειρά άλλων αθλημάτων, όπως το μπάσκετ και το τένις. Οι bloggers του Bethome.gr “σκανάρουν” καθημερινά το κουπόνι και μοιράζονται μαζί σας τις προτάσεις τους. Αυτές κατηγοριοποιούνται και μπορείτε να βρείτε προβλέψεις για “τριάδες”, “Goal/Goal”, “Over/Under”, προκειμένου να επιλέξετε αυτές που ταιριάζουν στο δικό σας τρόπο παιχνιδιού. Για όσους τους αρέσει να ρισκάρουν περισσότερο, υπάρχουν προγνωστικά με μεγάλες αποδόσεις στην κατηγορία “μπόμπες”, ενώ δε θα μείνουν παραπονεμένοι ούτε οι λάτρεις των ειδικών στοιχημάτων, καθώς θα βρείτε προγνωστικά για σκόρερ, κόρνερ, κάρτες, ημίχρονα/τελικά και ακριβή σκορ!

Στο Bethome αρθρογραφούν καθημερινά επαγγελματίες tipsters, οι οποίοι ασχολούνται χρόνια με το χώρο του στοιχήματος. Μάλιστα, κάθε ένας από αυτούς εξειδικεύεται σε ορισμένα μόνο πρωταθλήματα. Κατανοεί πολύ καλά τις ιδιαιτερότητες του καθενός από αυτά, γνωρίζει εις βάθος τα τεκταινόμενα σε κάθε ομάδα και τις ειδικές συνθήκες του κάθε αγώνα, με αποτέλεσμα οι προβλέψεις του να είναι όσο το δυνατόν πιο “ασφαλείς” και να σας στέλνουν…. ταμείο σχεδόν σε καθημερινή βάση.

Από εκεί και πέρα, πέρα από την καθημερινή αρθρογραφία, στο Bethome.gr θα βρείτε όλα τα απαραίτητα “εργαλεία” για έναν παίκτη του στοιχήματος. Για παράδειγμα, τους τζίρους γα κάθε παιχνίδι της ημέρας, τις μεταβολές των αποδόσεων που ενδεχομένως προκύπτουν, τις βαθμολογίες όλων των πρωταθλημάτων στην Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο, αλλά και ένα πολύ γρήγορο και αξιόπιστο Livescoreμέσω του οποίου μπορείτε να ενημερώνεστε σε πραγματικό χρόνο για όλα τα παιχνίδια που βρίσκονται κάθε στιγμή σε εξέλιξη.

Τα παραπάνω “συνοδεύονται” από κείμενα σχετικά με τη θεωρία του στοιχήματος, τα οποία θα σας βοηθήσουν σημαντικά στη “μάχη” με τον bookmaker, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να γνωρίσετε εις βάθος το συγκεκριμένο… σπορ, να μάθετε όλα τα μικρά και μεγάλα “μυστικά” του και, επομένως, να αυξήσετε τις πιθανότητες για να αποκομίσετε κέρδος.

Επιπλέον, ένα ακόμη πολύ σημαντικό στοιχείο που είναι πιθανόν να βοηθήσει σημαντικά τον παίκτη είναι η επιλογή της σωστής στοιχηματικής εταιρίας. Στο Bethome.gr παρουσιάζονται αναλυτικά όλοι οι πάροχοι που προσφέρουν υπηρεσίες στοιχήματος στην Ελλάδα νόμιμα, έχοντας αποκτήσει τη σχετική άδεια λειτουργίας από την αρμόδια Αρχή της χώρας μας, την Επιτροπή Ελέγχου και Εποπτείας Παιγνίων (Ε.Ε.Ε.Π.). Ως αποτέλεσμα, έχετε τη δυνατότητα να συγκρίνετε αυτές τις εταιρίες μεταξύ τους, να δείτε τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της κάθε μίας, τις προσφορές που έχει για τους πελάτες της και να καταλήξετε σε αυτή που σας ταιριάζει. Φυσικά, η ομάδα του Bethome.gr είναι δίπλα στον αναγνώστη 24 ώρες το 24ωρο, έτοιμη να απαντήσει σε οποιαδήποτε απορία προκύψει είτε μέσω των social media της σελίδας, είτε μέσω e-mail.

Τέλος, θα ήταν παράλειψη να μην αναφερθούμε στους συχνούς διαγωνισμούς που “τρέχει” το site, μέσω των οποίων έχουν μοιραστεί μεγάλα ποσά στους αναγνώστες. Ο τελευταίος από αυτούς διοργανώθηκε κατά τη διάρκεια του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών, ενώ θα ακολουθήσουν ακόμη περισσότεροι με την έναρξη της ποδοσφαιρικής σεζόν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και τα “μεγάλα” πρωταθλήματα.

Share it