Search

Το ραντεβού που θα κρίνει το μέλλον του Πανθρακικού και η ομάδα “σωτηρίας”!

Ιδιαίτερα κομβικό και αόριστο κρίνεται το μέλλον του Πανθρακικού, με κανέναν τούτη την στιγμή να μην μπορεί να “βάλει το χέρι του στην φωτιά”για το ποιο θα είναι το μέλλον του συλλόγου και αν μπορεί μέσα απο τις στάχτες του να δημιουργηθεί ξανά κάτι κάλο και υγιές.

Ήδη όπως μετέφερε η εφημερίδα “Περισκόπιο”  υπάρχει ομάδα αθλητικών παραγόντων που έχει ζητήσει και θα πραγματοποιηθεί ραντεβού με την διοίκηση του ερασιτέχνη Πανθρακικού, με σκοπό αυτός να είναι που θα πάρει στις πλάτες του τους “πράσινους” και θα κατεβάσει κανονικά την ομάδα στην Γ’ Εθνική, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα συνεχίσει και το τμήμα της στο τοπικό και την Β’ κατηγορία κάθε άλλο μάλιστα. Κρούσεις πάντως αναμένεται να γίνουν και στους πρώην παράγοντες της ΠΑΕ έτσι ώστε να μπορέσουν να συμβάλλουν και αυτοί με οποιονδήποτε τρόπο στον μη αφανισμό του συλλόγου.

Η κίνηση αυτή έχει χαρακτηριστεί ως “ομάδα σωτηρίας” και δείχνει αποφασισμένη να βρεθεί η χρυσή τομή και να μην “σβήσει” απο τον χάρτη των Εθνικών κατηγοριών ο σύλλογος, σύμμαχος σε αυτή την προσπάθεια είναι και η ΕΠΣ Θράκης με τον Πρόεδρο της Μάνο Γαβριηλίδη να τονίζει όπου βρεθεί και όπου σταθεί πως το ποδόσφαιρο της Κομοτηνής έχει ανάγκη απο υγιεί και δυνατό Πανθρακικό στην Γ’ Εθνική.

Οι εξελίξεις αναμένονται  σχετικά σύντομα, άλλωστε δεν υπάρχουν και πολλά χρονικά περιθώρια, με την ευχή και ελπίδα όλων τα μαντάτα να είναι θετικά για τον ιστορικό σύλλογο της Ροδόπης που έφτασε να αγωνίζεται και στην Super League.

Share it