Search

Καταγγελία για στημένους αγώνες στη Volley League!

Εισαγγελική έρευνα ξεκινάει στη Volley League, έτσι ώστε να διαπιστωθεί αν έχουν στηθεί αγώνες τις τελευταίες δύο σεζόν στο κορυφαίο πρωτάθλημα βόλεϊ της χώρας!

Σύμφωνα με τo ρεπορτάζ του Δημήτρη Τυχάλα στο Sportsfeed η Εισαγγελία Πρωτοδικών (Αθήνας ή Θεσσαλονίκης δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό) ζήτησε από τη Διεύθυνση της Οικονομικής Αστυνομίας την πραγματοποίηση έρευνας προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχουν χειραγωγηθεί αγώνες του πρωταθλήματος της βόλεϊ λιγκ.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές η έρευνα δεν αφορά μόνο τη σεζόν που έληξε, αλλά και την προηγούμενη, όμως το πιο σοβαρό ίσως στοιχείο είναι ότι δεν έχουμε να κάνουμε με έναν μεμονωμένο ή λίγους αγώνες, αλλά με τους αγώνες πολλών ομάδων!

Οι πληροφορίες της ιστοσελίδας αναφέρουν ότι μέχρι στιγμής δεν έχει προκύψει κάποιο ιδιαίτερο στοιχείο, αλλά με την έρευνα να είναι σε εξέλιξη θα χρειαστεί να κάνουμε υπομονή (λέτε να είναι καυτό το καλοκαίρι), ενώ το σίγουρο είναι πως η έρευνα ξεκίνησε μετά από καταγγελία που έγινε στις εισαγγελικές αρχές.

Κι εδώ το ερώτημα (που δεν ξέρουμε αν θα απαντηθεί ποτέ) είναι αν η καταγγελία έγινε από κάποιο φυσικό πρόσωπο ή κάποια στοιχηματική εταιρία…

 

Share it